Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Kendi kişisel isteklerinizin ve beklentilerinizin ön planda olacağı, gezeceğiniz ve tozacağınız daha fazla vaktinizi dış ortamlarda harcayacağınız bir hafta başı sizleri bekliyor, sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar.

Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (28 Mayıs 3 Haziran 2018)

Bu hafta salı günü ikizler burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Siz bu dolunayı ortak para hanenizde yaşayacaksınız. Yani bu dolunayda parasal konular dikkatinizi daha fazla çekecektir. Salı günü yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayı daha fazla parasal konularda yaşayacaksınız, sevgili akrep ve yükseleni akrepler.

Maddi kazançlarınız artabilir, para ile ilgili hassas bir karar alabilir yada verebilirsiniz. Uzun zamandır alamadığınız beklediğiniz bir türlü ulaşamadığınız bir para işiniz varsa bu para işini bu dolunayla beraber çözüldüğünü görebilir derin bir oh çekebilirsiniz sevgili Akrepler.

Çarşamba günü Merkür ikizler burcuna geçecek ortak parasal konularda fikir ve düşüncelerinizi hızlandıracaktır. Yani bir borcunuz varsa bu borcu yapılandırmak istiyorsanız, kredi çekmek istiyorsanız Merkürün bu alanda dolaşımı size bu konularda çeşitli fırsatlar sunabilir sevgili akrepler. Karşınıza gelecek olan tavsiyeleri ve konuşmaları çok fazla es geçemeyin bu konuşmaların ve tavsiyelerin arkasında muhakkak sizi ilgilendiren ve sizin bunların içerisinden alacağınız bir takım konuların olacağını da bilmenizde fayda var.

Cuma ve cumartesi günü ise dış ortamlarda, seyahatlerde, tatilde yada gezilerde kendinizi şanslı, mutlu, uyumlu ve keyifli hissedeceksiniz. Önemli işleriniz için harekete geçmek bu hafta sonu kolay olacak.

Güzel bir hafta diliyorum.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler