Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Uzun zamandır borcunuz olabilir, parasal konuların üzerine eğilmemiş olabilirsiniz. İlginizi ikili ilişkilerden parasal konulara kaydırmaya başlıyorsunuz. sevgili Akrep ve yükselen Akrep'ler. Astrolog Hande Kazanova Akrep burcunun haritasını yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (23 - 29 Nisan 2018)

Ailevi konular sizi aşağıya çeksede tanımadığınız insanların arasında iş hayatınızda daha rahat kendinizi gösterecek ve kafaca da daha rahat hissettiğinizi göreceksiniz sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. 

Salı günü itibari ile Venüs İkizler burcuna geçiyor. Ortak parasal konular önem kazanmaya başlıyor. 

Şimdi artık bunları değiştirmek dönüştürmek bu konuların üzerine düşmek konuşmak ve faydalı ilişkilerle bu yolda ilerlemek önemli olacak. Yine bir kredi almayı düşünüyorsanız. bankadan kredi çekmeyi düşünüyorsanız bu üç haftalık döngü içerisinde gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz sevgili Akrepler.

Çarşamba ve Perşembe gününü atlamakta fayda var. Çünkü bu günler biraz olumsuz etkilerle dolu olacak özellikle iş hayatınızda bazı fikirlerinizin desteklenmediğini göreceksiniz. Önemli projeleriniz varsa bu projelerde beklediğiniz desteği beklediğiniz ilgiyi bulamayabilirsiniz. Olumsuz olmamaya özen gösterin. Keza yine yakın çevrenizin sağlığı ile konu ve olaylar bu döngü içerisinde devrede olabilir. Ve tabi ki Perşembe günü enerjinizi kontrollü kullanmaya özen gösterin.

Kısa yolculuklarda araba kullanırken daha kontrollü bir enerji içerisinde olmak size kazandıracaktır. Ama uzun vadeli uzun zamandır halledemediğiniz zor olan bir işiniz varsa bu işlerinizi çözmek için gerekli enerjiyi ve motivasyonu kendinizde bulacaksınız sevgili Akrepler.

Hafta sonunda doğru olumlu enerjiler devrede özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber alacağınız kararlar, bu hafta yaşadığınız bazı olumsuzluklarıda kolaylıkla çözmenizi yarayacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı