Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (21 - 27 Mayıs 2018)

Haftanız göz önünde buluncağınız yerlerde koşturmanızla, iş hayatınızdaki organizasyona yönelik işlerinizle başlıyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar… Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (21 - 27 Mayıs 2018)

Bu hafta hareketli haftalardan bir tanesi fikirleriniz önem kazanıyor. Özellikle ikili ilişkiler ve özel hayatınızda kaşrı cinsten göreceğiniz teklifler ayaklarınızı yerden kesebilir aynı şekilde sizde karşı tarafa bu şekilde yaklaşabilirsiniz.

Çarşamba, perşembe ve cuma günü iş alanlarınızda ve özel hayatınızda etkili bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Bu hafta güneş burç değiştiriyor. Ortak parasal konuların üzerine düştüğünüz bir döngü içersiniz giriyorsunuz. Alacak verecek meselesi, eşinizin para hanesi, bankadan alınacak krediler gündeminizde olacak.

Haftasonu dış ortamlarda değişik yerlerde yeni tanıştığınız insanlarla olan bağlantınıza dikkat edin. Akraba konularınızda gökyüzü bu hafta sizi desteklemeyecek.

Güzel haftalar diliyoruz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı