Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

Bugün itibariyle bir yeni ay gerçekleşecek iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. İş ile ilgili projeleriniz varsa, iş değiştirmek istiyorsanız, başka bir işe başvurmak istiyorsanız Yeni Ay sizi destekliyor sevgili Akrep ve yükselen Akrep'ler... Astrolog Hande Kazanova Akrep burcunun karnesine baktı.

Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (16 - 22 Nisan 2018)

İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak Yeni Ay ile haftanız başlıyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. 

Sağlığınız ile ilgili konuları bu yeni ay ile beraber uygulayabilirsiniz sevgili Akrepler. Bu yeni ay'ı sıradan bir yeni ay gibi düşünmeyin. Sizi değiştirecek ve dönüştürecek olayları bir takım arka arkaya gelebilir. Sağlığınız da hiç beklenmedik bir takım etkilerle karşılabilirsiniz yada iş hayatınızda hiç beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve özel hayatınızda iyi hissettiğiniz karşı tarafa kendinizi iyi hissettireceğiniz bir dönem olacak. Diğer yandan da herşeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz. Bu dönem bu abartılardan kaçının. 

Çarşamba günü günlük hayatınızın akışında yada iş hayatınızda beklenmedik olaylar olabilir. Cuma gününden sonra ilginizi ve algınızı özel hayatınıza kaydırdığınız bir döngü içersine giriyorsunuz. 

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı