Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Salı günü oluşacak yeni ay ile beraber özel hayatınızda güzel sonuçlar istediğiniz bir takım adımlar devreye girebilir, sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. 14 - 20 Mayıs 2018 haftası Akrep burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova burcunuzun karnesini inceledi.

Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu (14 - 20 Mayıs 2018)

Kafanızdaki planları devreye sokabilirsiniz, bir teklif alabilirsiniz veya teklifinizi yapabilirsiniz. Söz, nişan ve evlilik bunlarla ilgili adımlar bu yeni ay ile beraber hızlanacaktır. Diğer yandan Uranüs Boğa burcuna geçiyor. Yani Akrep burcunun zıt burcuna geçiyor. Bu yüzden ekim doğumlu bir akrepseniz 23,24 Ekim civarı doğduysanız hayata esnek yaklaşmak durumundasınız. Bu süreç içerisinde hayat üzerinize gelebilir.

Evlilik ve ikili ilişkiler alanınızda önemli bir takım değişimler sürpriz gelişmeler devrede olabilir. Siz bu sürpriz gelişmelere nasıl tepki veriyorsanız hayatta sizin tarafınızda ya çok olumlu yada olumsuz olacaktır. Yani hayat verdiğiniz tepkilere göre şekillenecek sevgili akrepler. Bu yüzden bu hafta bu durumlar aklınızda bulunsun.

Çarşamba günü enerji alanlarınız değişip aile alanlarına geçiyor. Çarşamba ve perşembe günü şartları çok fazla zorlamamakta fayda olacaktır. İş hayatınızda yakın çevre ilişkilerinizde kazalara sıkıntı ve problemlere yatkın bir hafta içerisindesiniz. Cumartesi gününden sonra seyahatleri hızlandıracağınız yada daha fazla gezmek ve dolaşmak isteyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz.

Güzel haftalar dileriz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'