Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Özel ilişkileriniz veya ortaklaşa atılacak her tür adım için bu hafta sizi destekleyecek sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Haftalık burç yorumunuzu Astrolog Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Hande Kazanova Haftalık Akrep Burcu Yorumu 11 - 17 Haziran 2018

Bu hafta hızlı haftalardan bir tanesi, gündeminiz hızlı değişecek sevgili Akrepler. Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyecileri için burcunuzun karnesini inceledi. 

Ortak parasal işlerinizde çözüme ihtiyacınız var ama bu ihtiyacı yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi düzenleyerek elde edebilirsiniz.

Salı günü Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda ilerlemeye başlayan merkür, 2 hafta boyunca bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Uzaklarda bulunan akrabalarınızdan veya dostlarınızdan haber alabilirsiniz.

Çarşamba gününden sonra kariyer ve iş hayatınızda ilişkilerinizi kullanabilirsiniz. Bu ilişkiler size fayda sağlayacak. Bir yandan ücretinizi yükseltmek, prim ve zam almak istiyorsanız bütün bunları üstlerinizle konuşabilirsiniz. Kendinizi toplum önünde göstermek önem kazanıyor.

Çarşamba gece saatlerinde gerçekleşecek yeniay parasal girişimleriniz ve kararlarınızı uygulatabilir. Bir borcun altına girmek, aracı bir kurumla çalışmak, vergi, sigorta işlerinizin, banka işlemlerinizin züerine düşmek ve bu alanlardaki kararlarınızı uygulamak için harika bir dönem başlıyor. Bayram sonrası işlerinizde harekete geçebilirsiniz.

Bayramınızın 1. Günü kuracağınız ilişkiler partnerinizle aranızı gerginleştirebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda, aile meclislerinde tepkilerinize ve konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

Cumartesi günü, geleceğinize yönelik konuşmalarınızda, iletişiminizde bazı sorunlar oluşabilir. Sorumluluklarınızın sizi bunaltmasına izin vermeyin.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi