Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Yengeç Burcu Yorumu

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Eylül ayında neler bekliyor? Yeni Ay'ın Yengeç burcu üzerindeki etkileri nelerdir? Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumların da Yengeç burcunu cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Yengeç Burcu Yorumu

Eylül ayında iletişime dayalı işlerinizin hızlandığını göreceksiniz sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Yeni Ay, Yengeç burcunu nasıl etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova burcunuzu cevapla.tv'de inceledi.

Yakın çevre, akraba ve kardeşler onlarla paylaşılan anılar ve tabi ki satış, reklam ve pazarlama bilgisayar yada network alanıyla uğraşıyorsanız bu alandaki işlerin ön plana çıkması devrede olacak. 6 Eylül’den sonra Merkür’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber öğrenmekten, etrafınızdaki olup bitenleri paylaşmaktan mutluluk duyacaksınız yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizi arttıracaksınız. Eğer az önce saydığımız bu alanlarda büyük bir işe yada proje’ye başlamayı düşünüyorsanız yada yakın çevrenizin hayatıyla ilgili önemli bir karar alınacaksa, 9 Eylül’de oluşan Yeni Ay ve sonrasında bu adımları uygulamak daha doğru olacaktır. Her zaman söylüyorum; Yeni Ayzamanı atılan tohumlar uzun soluklu ve kalıcı olacaktır ama tam da Yeni Ay günü yapın demiyoruz. Yeni Ay oluşsun, Ay bir kaç gün ilerlesin hilal durumuna geldiği an itibariyle bu zaman diliminde başlatılan işlerden verimli ve faydalı sonuçlar alınır. Eskiler buna çok önem vermişler bunu bir kez daha tekrar etmek istedim sevgili Yengeç’ler.

11 Eylül’de Mars, Kova burcuna geçiyor ortak parasal konular yeniden hayatınızın merkezine yerleşiyor. Bütün yaz boyunca Ağustos ayına kadar bu konularla uğraşmış olabilirsiniz şimdi yeniden devrede. Eşinizin, partnerinizin, ailenizin de paranızı paylaştığınız kişilerin parasal durumunda hızlı gelişmeler olabilir ve bu alanda mücadelenizi ortaya koyabilirsiniz.

19 Eylül’e dikkat edin tehlikeli ve durumlardan uzak durun. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız bu dönemde iyi çalışmayacak borç almayın, borç vermemeye çalışın. Aynı zamanda organizasyona dayalı bir para meselesi bu günlerde sinirinizi fazlasıyla gerebilir.

25 Eylül’de Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ve bu Dolunay kariyer ve iş alanlarınızda hassas bir takım olayları karşınıza getirebilir. Bu Dolunay zamanı kariyerinizdeki oluşumları, karşınıza gelen olayları iyi dengelemez zorundasınız sevgili Yengeç’ler. Annenizin, anne tarafınızın hayatında önemli duygusal gelişmeler bu Dolunay ile beraber karşınıza gelebilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini