Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Terazi Burcu Yorumu

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Eylül ayında neler bekliyor? Yeni Ay'ın Terazi burcu üzerindeki etkileri nelerdir? Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumların da Terazi burcunu cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Terazi Burcu Yorumu

Eylül’ün başında geri planda duracağınız bir döngü içerisindesiniz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Yeni Ay, Terazi burcunu nasıl etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova burcunuzu cevapla.tv'de inceledi.

Eylül ayı başlangıcında sosyal çevrenizden alacağınız destekler yüksek olabilir ama 6 Eylül’den sonra kendinizi geri plana çekeceksiniz. Özellikle geleceğe yönelik adımlarınız için eğitimsel konularda çalışmak adına uygun bir dönem olacak.

9 Eylül’deki Yeni Ay kadersel alanınızda gelişim gösterdiği sebebiyle hiç bir şekilde harekete geçmemelisiniz sevgili Teraziler. Kötü alışkanlıklarınız varsa, ruhsal açılımlar yaşamak istiyorsanız bilinçaltı temizlik yapmaya özen gösterin.

11 Eylül’den sonra Mars, Kova burcuna geçiyor. Aşk alanlarınızda ilerleyecek. Çocuğunuz varsa ona karşı olan enerjiniz biraz agresif olabilir.

19 Eylül’de riskli yatırımlardan kesinlikle kaçınmanız gerekiyor. Çünkü herhangi bir sıkıntı ya da sorunda yüksek tepki verme ihtimaliniz olabilir. Özel hayatınızda da oldukça sakin ve anlayışlı olmanızda fayda var.

25 Eylül’de oluşacak olan dolunay sizin ikili ilişkileriniz ve özel hayatınızda gerçekleşecek. Bu döngü içerisinde evliliğiniz, ilişkiniz ya da nişanlınız ya da ortağınızla ilgili önemli hassas kararlar alacaksınız. 

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı