Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Koç Burcu Yorumu

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Eylül ayında neler bekliyor? Yeni Ay'ın Koç burcu üzerindeki etkileri nelerdir? Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumların da Koç burcunu cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Koç Burcu Yorumu

Eylül ayına iş ile ilgili konularınız aktif olarak başlayacaksınız sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Yeni Ay, Koç burcunu nasıl etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova burcunuzu cevapla.tv'de inceledi.

Başkaları için çalışmak, önemli işler de bulunmak, iş verenseniz eğer eleman alımı, yer değişimi konuları bu ayın vaktinizi alan konuların başında gelecek. Diğer taraftan özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde de önemli konuşmalar yada daha fazla keyfinizi bu alanlara yöneltme isteğiniz yüksek olacak.

6 Eylül’den sonra Merkür’ün iş alanlarınıza kaymasıyla beraber daha fazla toplantılarınızın, iş görüşmelerinizin olduğu bir sürece gireceksiniz. Eğer iş arıyorsanız bu dönemde iş başvurusunda bulunmak için uygun bir döngü içine gireceksiniz. Diğer taraftan sağlığınızla ilgili konuları da gözden geçirmek, kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün içersinde olacaksınız.

9 Eylül’deki Yeni Ay iş, hizmet ve sağlık konularında yeni karar ve başlangıçlarınızı destekleyecek. Bazı aldatıcı koşullar, yanıltıcı durumlara karşı uyanık olmakta fayda var.

11 Eylül’de Mars, Kova burcuna geçecek ve Kova burcuna geçmesiyle beraber sosyal çevre, arkadaşlık alanlarınızda enerjinizi harcamaya başlayacaksınız.

19 Eylül’de enerjinizi dış çevreler de kontrol etmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konularda sinirleriniz gerilebilir ve yine sosyal çevre ilişkilerinize 19 Eylül civarı dikkat edin lütfen.

25 Eylül’de oluşacak Dolunay, hayatınızla ilgili önemli konu ve olaylarda hassas bir takım durumları karşınıza getirebilir, kendinize fiziki sağlığınıza ve yapacaklarınıza bu Dolunay’da daha fazla ilgi göstereceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler