Hande Kazanova - Eylül Ay'ı İkizler Burcu Yorumu

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Eylül ayında neler bekliyor? Yeni Ay'ın İkizler burcu üzerindeki etkileri nelerdir? Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumların da İkizler burcunu cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Eylül Ay'ı İkizler Burcu Yorumu

Eylül Ayı; eviniz, aileniz ve aileniz için yapılması gerekenler ile başlıyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Yeni Ay, İkizler burcunu nasıl etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova burcunuzu cevapla.tv'de inceledi.

6 Eylül’de Merkür’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber evinizi, ailenizi, yuvanızı daha fazla önemseyeceksiniz ve bu alanda kafanızı çözüme yönelik çalıştıracaksınız. Sevdiklerinizle ve aile büyüklerinizle iletişim ön plana geçiyor. Eylül Ayı; eviniz, aileniz, yuvanız ve aileniz için yapılması gerekenleri önem plana çıkartan bir ay olacak sevgili İkizler. Ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa rahat etkileşimler devrede olacak ama tabi ki bu alanda oluşacak Yeni Ay’ı da bekleyin derim. Yeni Ay ile beraber önünüzde 15 gün boyunca güzel etkiler altında olacaksınız.

11 Eylül’den sonra Mars, Kova burcuna geçiyor. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuki alanlarda mücadelinizi arttıracak bu alanlarda yaz döneminde yaşadığınız sıkıntı ve sorunları artık tam anlamıyla rahatlamış olarak göreceksiniz.

19 Eylül biraz dikkat etmeniz gerekiyor çünkü; seyahatlerde, yurt dışında yada uzak bi yere araba yolculuğu yaparken uzaklardan alacağınız bir takım haberlerin hayatınızda dengesizliklere neden olduğunu görebilirsiniz. Bu dönem sizi daha az tanıyan insanlara karşı sabrınız eskisi gibi olmayabilir. Bu döngü de biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

25 Eylül’deki Dolunay sosyal çevre alanlarınızı tetikleyecek yani özel hayatınıza odaklandığınız bu dönemde arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin konuşmaları, organizasyonlarını ön plana çıkartabilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini