Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Boğa Burcu Yorumu

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Eylül ayında neler bekliyor? Yeni Ay'ın Boğa burcu üzerindeki etkileri nelerdir? Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumların da Boğa burcunu cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Boğa Burcu Yorumu

Ay, Boğa burcundayken giriş yapıyorsunuz sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Yeni Ay, Boğa burcunu nasıl etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova burcunuzu cevapla.tv'de inceledi.

Kalıcı ve sağlam koşulların oturabileceğiniz aylardan bir tanesi olarak görülüyor sevgili Boğa’lar. Ev, aile ve yuvanızla ilgili konularınız hala gündeminizde diğer taraftan özel hayatınızın üzerine düşeceğiniz aylardan bir tanesi olacak. 6 Eylül itibariyle daha fazla aşk’ı konuşacaksınız, daha fazla hayattan keyif almak isteyeceksiniz. Hobileriniz, kreatif alanlar, çocuklarınızla olan iletişiminiz bu dönemde önem kazanıcak.

9 Eylül’deki Yeni Ay, bu alanlarda oluşacak her tür konularda yeni başlangıç ve kararlarınızı devreye sokabilir. Mesela bunlar ne olabilir? Sanatsal ve kreatif işleriniz varsa bu alanda karar aldıysanız ve bu kararları uygulamak istiyorsanız işte tam bu dönemde fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir spora yazılmak, yeni bir aktivite içersine girmek, borsa da yatırım yapmak yada çocukla ilgili konularda başlangıçlarda önemli kararlar almak istiyorsanız bu Yeni Ay size göz kırpıyor. 9 Eylül’den sonra özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınıza özen göstermeniz ve bu alanda kendinizi göstermeniz gerekecek.

11 Eylül’de Mars, Kova burcuna geçiyor ve tüm bir yaz boyunca Mars sizin kariyer ve iş alanlarınızda gerilemişti burada istediğiniz sonuçları alamamıştınız. Şimdi yeniden Mars’ın bu alanlarınıza girmesiyle beraber doğru ve haklı olan mücadelenizi kariyerinizde ve iş alanlarınızda göstereceksiniz.

19 Eylül’e dikkat edin. Göz önünde buluncağınız yerlerde ve toplumsal konularda çok çabuk köprüleri atmaya meyillisiniz yine iş alanlarınızda bazı sıkıntı ve sorunlar bu dönemde karşınıza gelebilir.

25 Eylül’deki Dolunay, bir olayın iç yüzünü çıkartabilir kadersel etkilerle bir Dolunay olacak. Kapalı bir mekanda bulunmak durumunda olabilirsiniz. İşlerinizde önemli ve hassas konular karşınıza gelecek bu yurtdışı bağlantılı işlerinizi de kapsayabilir. Bu dönemde sağlığınızı ihmal etmeyin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!