Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Balık Burcu Yorumu

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Eylül ayında neler bekliyor? Yeni Ay'ın Balık burcu üzerindeki etkileri nelerdir? Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumların da Balık burcunu cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Balık Burcu Yorumu

Eylül ay’ı ikili ilişkiler ve özel hayatınızın üzerinize düştüğünüz bir ay olacak sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Yeni Ay, Balık burcunu nasıl etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova burcunuzu cevapla.tv'de inceledi.

Diğer insanlarla beraber hareket etmek isteyeceksiniz, popülerliğiniz artacak, insanlarla ilişkileriniz bu ay çok önemli. Hayatınızdaki insanla olan iletişiminiz önem kazanacak.

Merkür’ün 6 Eylül’de bu alanlarınıza girmesiyle beraber ortak iş yaptığınız insanlarla konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilir, önemli işlerinizde kafanızı çözüme yönelik çalıştırabilirsiniz, danışmanlık almak için uygun zamanlardan bir tanesi bu ay.

9 Eylül’de bu alanlarda oluşacak Yeni Ay ile beraber evlenmek mi istiyorsunuz, söz mü yapacaksınız yada ikili ilişkilerinizde önemli bir karar mı vereceksiniz? İşte bütün bunlarla olan konuların adımını bu Yeni Ay ve sonrası yapmaya özen gösterin. 9 Eylül’de oluşacak bu Yeni Ay, ikili ilişkiler ve özel hayat konusunda sizi destekleyecek.

11 Eylül Mars Kova burcuna geçiyor yaz döneminiz biraz zor geçmiş olabilir çünkü Mars yine Kova burcunda geriliyordu. Yazın uğraşmak zorunda kaldığınız, enerjinizi doğru kullanamamış olabilirsiniz. Şimdi Mars, buraya düzgün bir şekilde girecek sevgili Balık’lar. Diğer taraftan çok önemli adımlar için desteklenmediğiniz bir döngü olacak ama yine de yaz dönemindeki zorlanmalarınızın bazı konuların bittiğini karşınıza getirecek. Bu dönemde önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, arkanızdan iş çevirmeye çalışan insanların varlığında artışlar olabilir. Sağlığınızı her zamankinden daha sağlam tutmaya özen gösterin.

25 Eylül’deki Dolunay’da elinize bir para geçebilir, yatırımlarınızla ilgili hassas kararlar alabilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı