Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Aslan Burcu Yorumu

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Eylül ayında neler bekliyor? Yeni Ay'ın Aslan burcu üzerindeki etkileri nelerdir? Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumların da Aslan burcunu cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Aslan Burcu Yorumu

Eylül ayına parasal konular ön planda olarak giriş yapacaksınız sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Yeni Ay, Aslan burcunu nasıl etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova burcunuzu cevapla.tv'de inceledi.

Yatırımlarınıza odaklanacağınız bir ay içerisinde olacaksınız sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. 6 Eylül’de Merkür’ün ticari alanlarınıza kayması sebebiyle önemli konuşma ve görüşmeler ön planda olabilir.

7-14 Eylül tarihleri aralığında kendinize biraz dikkat edin çünkü parasal konularda yanılgılar devrede olabilir. Kendinizi hiç olmadık durumlar içerisinde bulabilirsiniz.

11 Eylül’den sonra Mars, Kova burcuna geçiyor ve yaz döneminde yaşadığınız sıkıntı veya problemler, ilişkinizde yaşadığınız sorunlar ya da ortaklaşa işlerinizde yaşadığınız pürüzlerde size bir şans verecektir. Dolayısıyla ortak iş yaptığınız insanlarla olan mücadelelerinizin arttığını göreceksiniz.

19 Eylül’de ise sevdiğiniz insanlarla birlikte göz önünde bulunacağınız ortamlarda ve ortaklaşa iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızda enerjinizi tam anlamıyla kullanamayacaksınız. İş hayatınızdaki sinir stres ve yoğunluğun verdiği sıkıntıları sevdiğiniz insandan çıkaracağınız bir dönem olacak sevgili Aslan'lar.

25 Eylül’deki dolunay sizin seyahat alanlarınızda gelişim gösterecek ve duygusal değişimler yaşayacaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı