Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Akrep Burcu Yorumu

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Eylül ayında neler bekliyor? Yeni Ay'ın Akrep burcu üzerindeki etkileri nelerdir? Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumların da Akrep burcunu cevapla.tv'ye anlattı.

Hande Kazanova - Eylül Ay'ı Akrep Burcu Yorumu

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız önemli işlerle ayınız başlayacak sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Yeni Ay, Akrep burcunu nasıl etkileyecek? Astrolog Hande Kazanova burcunuzu cevapla.tv'de inceledi.

Arkadaş çevrenizin size karşı olan desteklerinin yüksek olduğunu göreceksiniz. 6 Eylül’de Merkür’ün düzelmesiyle beraber arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek ve çevre bağlantılarınızı oluşturmak, gideceğiniz ortamlarda yeni insanlarla tanışma konusunda şanslı bir döngü içerisindesiniz.

9 Eylül’de oluşacak Yeni Ay ile beraber önemli bir takım adımlarınız varsa harekete geçmek için uygun zamanda olduğunuzu unutmayın. Geleceğe yönelik elde edilen işler, organizasyonlar ve arkadaşlarla yapılacak olan her türlü işlerde destekleneceksiniz.

11 Eylül’de Mars, Kova burcuna geçecek ve Ağustos ayından beri sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gelişmesi sebebiyle ve bu döngü şimdide ev, aile ve yuva konusunda size kendini göstermeye başlayacak.

19 Eylül’de aile ve sevdiğiniz insanlarla olan bağlantılarınızda öfkenizi kontrol etmekte dikkatli olun. Stresten uzak her türlü işten ve konudan uzak durun.

25 Eylül’deki dolunay iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda hassas konulardan bir tanesi olabillir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler