Hande Kazanova Aylık Yengeç Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Aşk hayatınız varsa çocuklarınızla olan ilişkileriniz, sportif faaliyetler, sanatsal konular ve kreatif işlerinizde önemli bir takım sonuçlar ve olaylar ile karşılaşmış olabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç'ler. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Yengeç burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Yengeç Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Göz önünde olmadığınız yerlerde, uzak seyahatlerinizde, yeni tanıdığınız insanların fikirleri bazı noktalarda sizi fazlasıyla etkileyebilir ve yanılma etkisi mayıs başında devreye girebilir. Özellikle ilişkilerinde biraz daha gerçekçi gözlerle haraket etmeye özen gösterin sevgili Yengeç'ler. 13 Mayıs’ta Merkür Boğa burcuna geçecek sosyal çevrenizin haraketlendiği bir döngüye giriyorsunuz. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilir onlarla olan iletişiminizi bu süreç içerisinde kuvvetlendirebilirsiniz. Sosyal çevrenizde beklenmedik bir olay, sürpriz bir gelişme 13 Mayıs civarında hayatınızda yer edecek.

15 Mayıstan sonra Uranüs Boğa burcuna geçiyor sizin sosyal çevre alanlarınızı etkileyecek sevgili Yengeç'ler. Çevrenizde büyük değişimler yaşabilirsiniz bu tarihten sonra, farklı çevrelere içerisine girebilirsiniz, değişik insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yani hayata bakış açıcınız idealleriniz, fikirlerinizin ve düşüncülerinizin değiştiği bir süreç olacak. Bu öyle hemen olmayacak elbette çünkü Uranüs burada yedi yıl boyunca haraket edecek. Bu yedi yıllık süreç içerisinde hayatınızın yeniden şekillendiğini geleceğinizin yeniden şekillendiğini göreceksiniz. 15 Mayıs’taki yeni ay sosyal çevre alanlarınızda önemli başlangıçlarınız varsa bu başlangıçlarınız adına sizi destekleyecek.

16 Mayıs’tan sonra enerji alanlarınız değişiyor. 16 Mayıs ve sonrasında ve bütün yaz boyunca Mars gerilemeside dahil olmak üzere enerjinizi ortak parasal konulara harcıyacaksınız sevgili yengeçler. Yani eşinizin parası olabilir, ailenizin parası olabilir, patronuzun parası olabilir ortak para havuzunuz ortak parasal değerleriniz ile ilgili konularda mücadeleci bir dönem başlıyor. Bu süreç içerisinde burası biraz zor bir alan olduğu için tehlikeli yerlerden, insanlardan , tartışmalardan, fikir işbirliklerinden temkinli haraket etmek yada uzak durmak önemli olacak bu süreç içerisinde.

19 Mayıs’tan sonra kendinizi önemseyeceğiniz bir döngüye gireceksiniz. Gezebilirsiniz, dolaşabilirsiniz, görüntünüzü yenileyebilirsiniz ve kendinize daha fazla vakit harcıyacaksınız bu dönem içerisinde. 29 Mayıs’taki dolunay iş alanlarınızda önemli kararlarınızı karşınıza getirecek yine sağlığınızla ilgili konu ve olaylar bu ay sonunda önemli olacak sevgili Yengeç'ler.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi