Hande Kazanova Aylık Yay Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Bir olayın iç yüzüyle karşılaşmış olabilirsiniz yada olaylar sizi sıkıştırmış olabilir sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Yay burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Yay Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Kendinizi iyi hissetmemiş olabilirsiniz, herşey üstünüze gelmiş olabilir ve sağlığınızla ilgili konulardada bir takım sıkıntılar ve problemler ile karşılaşmış olabilirsiniz. Mayıs başındada bu etkilerin devam ettiğini görüceksiniz sevgili Yay'lar.

13 Mayıs’ta Merkürün boğa burcuna geçmesiyle beraber hiç hayatınız hızlanmaya başlıyor. İş görüşmelerinizi hızlandıracaksınız konuşmalar, toplantılar, görüşmeler ve anlaşmalar bu dönemde devreye girebilir. Yine sağlığınız ile ilgili konularda yaptırmak istediğiniz bir kontrol yada bir check up var ise bu dönem tam zamanı sevgili Yay'lar. Bu konunun üzerine giderek işlerinizi tamamlayınız. Yine iş lanlarınızda 13 ve 15 Mayıs tarihlerinde beklenmedik olana açık olacaksınız.

15 Mayıs’ta Uranüs Boğa burcuna geçiyor. İş tanımızı günlük hayatınızın ritmini ve sağlığınızla ilgili konuları değiştirecek bir yedi yıllık döngü içerisinde giriyorsunuz sevgili yaylar. İşinizde beklenmedik olana açık olmanız gereken bir dönem. Günlük hayatınızın ritmindede bir takım değişimler devrede olacak. Yine sağlığınızda inişler çıkışlar, hormonal dengesizlikler, tiroitler ve beslenme alışkanlıklarınızın değişmesi gibi durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Ama siz kendinizi açar yeniliklere ne kadar uyum gösterirseniz o kadar bu süreci kendi lehinize tamamlamış olabilirsiniz.

16 Mayıs’tan sonra Mars Kova burcuna geçiyor, tüm yaz boyunca buradada gerileyecek. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize ve iletişimize dikkat etmeniz gerekecek bu dönemde mücadelenizde yakın çevrenizde kim varsa o insanlara karşı enerjinizi harcıyacaksınız sevgili Yay'lar.

19 Mayıs’tan sonra ortak parasal konularda güzel getirilerin ayağınıza geldiği yine borcunuz varsa bu borcunuzu güzel bir şekilde yapılandıracağınız diğer insanlardanda parasal olarak destekler göreceğiniz bir döngü içerisinde gireceksiniz.

29 Mayıs’taki dolunay ise hayatınızla ilgili önemli kararları barındıracak sevgili Yay'lar. Yani mayıs sonunda ilişkinizde ya tamam ya devam diyeceksiniz yada hayatınızı şöyle bir gözden geçirerek sağlığınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!