Hande Kazanova Aylık Terazi Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Mayıs başında maddi konular, kazanımlarınız ve alacak verecek konuları daha fazla hayatınızın merkezinde olacak sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Terazi burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Terazi Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Yine daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızda, kadınlarla olan ilişkilerinizde Mayıs başında bir parçada olsa temkinli olmak işinize yarayabilir. Kolay yönlendirilebilirsiniz, kolay kandırılabilirsiniz bu dönem içerisinde en fazla bu etkiye dikkat edin.

13 Mayıs’tan sonra Merkür Boğa burcuna geçecek ortak parasal konularda çözümler üretmeye başlayacaksınız. Yani borcunuz varsa borcunuzu yeniden yapılandırabilir, bankaya başvurabilir ve kredi almak istiyorsanız harakete geçebilirsiniz bu dönem içerisinde.

15 Mayıs önemli tarihlerden bir tanesi çünkü Uranüs Boğa burcuna geçecek Uranüs ortak para alanlarınızda yedi yıl boyunca dolaşıcak sevgili Terazi'ler. Buda şu anlama geliyor eşinizin, partnerizin, ailenizin ve ortak para değerinizin olduğu kişilerle olan ilişkilerinizde parasal konularda büyük iniş çıkışlar yaşacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Hiç olmadık yerlerden elinize bir miras geçebilir yada sizin hakkınız olan bir konuda hiç beklenmedik bir karar karşınıza gelebilir. Eşiniz ile olan bağlantılarınızda eğer bir ayrılık yaşacaksınız büyük bir nafaka alabilir yada tam tersi büyük bir nafaka beklerken hiç beklenmedik bir para ile karşılaşabilirsiniz. Yine patronlarınızın hayatınızdaki iniş çıkışlar sizin hayatınızıda ilgilendirecek, bu dönemde değişimlere adapte olmak sizin için çokta kolay olmayacak sevgili Terazi'ler. Uranüs Koç burcundayken Uranüsün zorlayacı etkilerini özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde deneyimlediniz yedi yıl boyunca. Artık biraz rahat edeceksiniz ama bu seferde inişler çıkışlar ortak para alanından geliyor olacak.

19 Mayıs’tan sonra kendinizi göstereceğiniz bir dönem göz önünde olacağınız ortamlarda kariyerinizde ve işinizde önemli insalarla bir araya gelebilir yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yine patronlarınızda ve üstlerinizden güç almak onların desteğini üzerinizde hissetmek yine istediğiniz bir terfi, zam veya prim var ise bu konuları onlar ile konuşmak içinde uygun bir süreç olacak.

29 Mayıs’taki dolunay yakın çevrenizdeki konu ve olayları ilgilendirecek sevgili teraziler. İletişimsel konularda istediğiniz sonuçlarla bu dolunayda karşılaşabilirsiniz.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini