Hande Kazanova Aylık Oğlak Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Mayıs ayıda değişen çevre arkadaşlık bağlantıları ve ilişkileri yada gruplarla yapılacak her tür işinizi kapsıyor olacak, sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Oğlak burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Oğlak Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

13 Mayıs’ta Merkür Boğa burcuna geçecek ailevi konulardan biraz sıyrılarak daha keyfi konulara kayacaksınız. Yani bu dönem içerisinde flörtöz tavırlarınız ön plana geçebilir. Aşk hayatınız önem kazanabilir. Yine dikkatle ve temkinle ilerleyeceksiniz ama sizde eğlendirecek konu ve olayı daha fazla peşinden gideceksiniz. Yine çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan iletişiminizin kuvvetleceği bir döngü karşınıza gelecek. Beklenmedik aktiviteler, davetler, organizasyonlar ve olaylar özellikle 13 ve 15 Mayıs civarı hayatınızda yer edecek sevgili Oğlak'lar.

15 Mayısta Uranüs Boğa burcuna geçecek. Aşk hayatınızda önemli değişimler yaşacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Aşka bakış açınız değişebilir, çocuklarınızla olan bağlantılara bakacağınız açı değişebilir yani beklenmedik insanlardan hoşlanabilir farklı olanın peşinden gitmek isteyebilirsini eğer kalbiniz boş ise. Yine çocuğunuz ile olan ilişkilerinizde iniş çıkışlar bu süreç içerisinde devrede olacak. Eğer hamile kalmak çocuk sahibi olmak istiyorsanız yine bu süreçte bir takım iniş çıkışları hayatınızda yaşayabilirsiniz. Yaratıcı tarafınız, sanatçı tarafınızın pik yapacağı çok artacağı bir döngü olacak sevgili Oğlak'lar. Çünkü Uranüs doğada toprak grubunda sizin güneşinizi destekleyecek. Sizde eğer inatçılarınızı ve kontrolcülüğünüzü kenara bırakarak özel hayatınızda ve bu sayılan alanlarda değişmesi gerekenleri göz ardı etmeden yolunuzda ilerlerseniz o zaman sizden daha iyi bu dönemi atlatacak kimse olamaz. Değişimlere hayatınızda yer açın önemli açılımlarla yolunuzda ilerleyin o zaman hem aşk hayatınızda hem çocuklarla olan ilişkilerinizde hemde sanatsal boyutta çok büyük açılımlar elde edeceksiniz.

16 Mayısta Mars Kova burcuna geçiyor bütün bir yaz boyunca Mars burada ilerleyecek. Parasal konularda büyük mücadelelerinizin oluşacağı bir döngü içerisine giriyorsunuz. Para kazançlarınız artabilir kendinizi çok kuvvetli hissedebilirsiniz ben savaşcağım ben elde edeceğim diyebilirsiniz, ama diğer yandan teknolojik ürünlere olan harcamalarınızında bu dönem içerisinde arttığını görebilirsiniz. Yaz döneminde Marsın bu alanlarlarınızda geriliyor olması parasal konularda sıkıntı ve problemleri zaman zaman karşınıza getirebilir, dengeyi iyi sağlayınız.

19 Mayıs’tan sonra ise ikili ilişkiler ve özel hayatınız önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla aranızdaki buzları eriteceğiniz sıkıntı ve problemleri aşacağınız, birbirinize olan romantizmi kuvvetlendireceğiniz bir döngü olacak. Hayatınızda bir insan yoksa bir insanın varlığını hiç bu kadar istemeyebilirsiniz bu yüzdende yeni bir insanla tanışma olasılığınızında yüksek olduğu bir döngü.

29 Mayıs’taki dolunayda özellikle bir olayın iç yüzünü karşınıza getirebilir. Arkanızdan bir iş dönebilir sevgili oğlaklar sizde bu işin derinliğini öğrenebilirsiniz. Kolay bir süreç olmayacak ama bu süreçte sağlığınızıda ihmal etmemek önemli olsun.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi