Hande Kazanova Aylık Koç Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Ortak parasal konularda bir takım beklenmedik konu ve olayların devreye girmesi söz konusu olabilir sevgili Koç ve yükselen Koç'lar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Koç burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Koç Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Mayıs başında daha çok parasal konular ilgili alanınızı oluşturacak. Yakın çevre ilişkileriniz maddi kazanımlarınız ve yakın çevrenizle beraber yapacağınız işler mayıs başında önem kazanırken, 13 Mayıs itibari ile daha fazla parasal konulara odaklanacak yatırımlarınıza ve kazançlarınıza elde edeceğiniz parasal konulara daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Yine bu alanlarda beklenmedik konu ve olaylar devrede olabilir. 15 Mayıs’ta Uranüs Boğa burcuna geçecek. Önümüzdeki yedi yıl boyunca derece derece özellikle maddi konularda önemli değişimler beklenmedik konu ve olaylar, hayatınızın yeniden düzenlenmesi gibi olaylar ile karşılacaksınız sevgili Koç'lar. Yine 15 Mayıs’ta gerçekleşecek yeni ay parasal konularda önemli adımlarınız için sizi destekleyecek.

16 Mayıs’tan sonra enerji alanlarınız değişiyor, enerjinizi daha fazla sosyal çevrenize harcamaya başlayacaksınız. Gruplar, takım çalışmaları, organizasyonlar, aksiyonlar, davetler ve gelecek planları bütün bunlar enerjinizi daha fazla kullanacağınız alanlar. Arkadaşlarınız ile olan bağlantılarınız önem kazanırken grupların lideri haline gelebilirsiniz.

19 Mayıs’tan sonra evinizi ailenizi önemsiyeceğiniz bir döngüye giriyorsunuz daha fazla vaktinizi sevdiklerinizle geçirmek önem kazanırken evinizi için yapacağınız harcamalarda bu dönem içerisinde artabilir. Boya, badana, tadilat ve tamirat gibi işleriniz varsa 19 Mayıs ve sonrası yapma size avantaj kazandıracak sevgili Koç'lar. 21 Mayıs’tan sonra çevrenizi önemsediğiniz bir döngü olacak. Kimliğinizi daha fazla yakınınızda kim varsa sizinle hayatı paylaşan kim varsa o insanlara yönlendireceksiniz. Mayıs sonunda oluşan dolunay ise seyahatlerinizi arttıracak sevgili Koç'lar.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı