Hande Kazanova Aylık İkizler Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Mayıs ayı geçtiğimiz ayın sonunda oluşan bir Dolunay ile başlıyor, sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova İkizler burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık İkizler Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Bu alanlarda önemli hassas bir takım sonuçlar, durumlar ve olaylarla karşılaşmış olabilirsiniz. Halen dolunayın etkisi devam ediyor mayıs başında da bu etki devam edecek. Bu alanlarda hassas bir kaç güne bir kaç haftaya daha hazırlıklı olmalısınız sevgili İkizler. Göz önünde olacağınız yerlerde bazı konularda özellikle fikirlerinizi ortaya koyarken hem ilişkilerinizde biraz kendinizi kandırmaya meyilli görünüyorsunuz özellikle mayıs başında. 13 Mayıs’tan sonra artık kendinizi biraz geri plana çekeceğiniz bir döngü başlıyor. Bu dönem içerisinde diğer insanlarla çok fazla iletişim kurmak istemeyebilirsiniz. Plan yapmalısınız bu dönem içerisinde yaptıklarınızı gözden geçirmek yapacaklarınıza doğru yol almak bu süreçte önem kazanacak. Özellikle aile hayatınızla ilgili kendi sağlığınızla ilgili konulardada dikkatli olmanız gereken bir iki haftalık süreç içerisinde olacaksınız sevgili İkizler.

15 Mayıs’tan sonra Uranüs Boğa burcuna geçiyor. Algınız, fikirleriniz ve bilinçaltınızda çok önemli değişimler yaşacağınız bir yedi yıllık döngü içerisine giriyorsunuz. Bazı olayların geri planda nasıl işlediğini fark edebilirsiniz, sezgileriniz bu dönem içerisine çok artabilir, beklenmedik bir sürü olay ile karşılaşabilirsiniz ve bu olayların sizi ruhen değiştirdiğini maneviyatınızı farklı bir noktaya çektiğini görebilirsiniz sevgili ikizler. Adeta aydınlanacaksınız ve bu aydınlanma ile beraber spiritüel konulara ilginizinde arttığını göreceksiniz. Yine 15 Mayıs’taki yeni ay diğer burçların aksine hiç bir şekilde harakete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. 16 Mayıs’tan sonra enerji alanlarınız değişecek hem bu süreçten sonra hemde yaklaşık haziran sonunda Mars gerilemesi var koca bir yaz boyunca daha fazla seyahatler, eğitim alanları, medya, yabancılarla yapılacak olan işler ve gelecek planlarınız anlamında enerjinizi ortaya koyduğunuz bir dönem olacak. Bu alanlarda eğer çok fazla mücadeleci konularla karşılaşırsanız hep üstünden geçerek gözlemleyerek adım atmanız önemli olacak sevgili İkizler.

19 Mayıs’tan sonra maddi konularda güzel bir döngüye giriyorsunuz evinize, yuvanıza ve ailenize yapacağınız harcamalarınız bu dönem içerisinde artabilir aynı zamanda para getirilerinizde güzel olacak ve işinize yaracak. 29 Mayıs’taki dolunay ikili ilişkiler ve özel hayatınızdaki önemli kararları karşınıza getirecek. Bu dolunay ile beraber taşınma işleriniz varsa, evlenmeye adım atmak istiyorsanız, ikili ilişkilerde yapacaklarınız varsa işte bütün bunlarda güzel sonuçlar elde edeceğiniz bir dolunay sizi bekliyor olacak sevgili İkizler.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler