Hande Kazanova Aylık Boğa Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve bu alanlarda duygusal ve hassas kararlar almayada yatkın görünüyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğa'lar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Boğa burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Boğa Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

13 Mayıs’ta artık kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz, planlarınızı uygulamak isteyeceksiniz yine aşk hayatınızda önemli adımlar atmak 13 Mayıs ve sonrası devrede olacak.

15 Mayıs’ta Uranüs Boğa burcuna geçiyor yani sizin fiziki alanınıza artık etki etmeye başlayacak. Yani hem hayatınızla ilgili önmeli konularda, hem kendi fiziki görünüşünüzde çok önemli beklenmedik sürpriz kararlar ile yolunuzda ilerleyebilirsiniz sevgili Boğa'lar. Artık birşey değişiyor olaylara dahada aydınlandığınız bir döngü içerisinde olacaksınız. Değişik, farklı ve sıra dışı olan herşey daha fazla ilginizi çekecek ve farklı davranmadıkça kendinizi iyi hissetmeyeceksiniz. 15 Mayıs’taki yeni ay hayatınızı değiştirmek anlamında önemli yeni aylardan bir tanesi. Siz yapmazsanız hayat bir şekilde beklenmedik olanı karşınıza getirterek sizin için yapacak zaten sevgili Boğa'lar.

16 Mayıs’tan sonra enerji alanlarımız değişiyor siz enerjinizi bütün bir yaz boyunca aşağı yukarı daha fazla kariyerinize ve iş konularınıza kaydırarak harcamaya başlayacaksınız. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda toplum içerisinde kariyerinizde mücadeleleriniz artabilir. Daha fazla kendinizi göstermek isteyebilirsiniz bu anlamda orda bulunan insanlar ile patronlarınız ile olan bağlantılarınızda zaman zaman sürtüşmeler bir takım zorlanmalar olsa bile yinde emin adımlar ile kariyerinizde ilerlemek hırslı yönünüzü başka insanlara göstermek isteyeceksiniz. 19 Mayıs’tan sonra ise iletişim becerilerinizin artacağı bir süreç olacak. Öğrenmekten ve öğretmekten keyif alacağınız gibi yakın çevreniz ile olan paylaşımlarınızın artacağınıda söyleyebiliriz.

29 Mayıs’ta bir yeni ay gerçekleşiyor bu yeni ay özellikle parasal konuları içerecek sevgili Boğa'lar. Yani ortak parasal konular, alacak verecek dengesi, banka işlemleri, kredi, vergi ve faiz gibi konular bu dolunayda karşınıza gelebilir. Ve ay sonunda sizde bunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi