Hande Kazanova Aylık Başak Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Satış, reklam, tanıtım, pazarlama ve bilgisayar alanında herhangi bir işiniz varsa iletişime dayalı her tür işinizde önemli bir takım duygusal sonuçlar istediğiniz bir takım işlerin karşılığını alma gibi etkiler devrede olacak sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Başak burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Başak Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Yakın çevrenizin hayatında akrabalarınız olabilir, kardeşleriniz ve kuzenlerinizin hayatındaki gelişmeler bu dolunayda daha fazla vaktinizi alacak sevgili başaklar. Mayıs ayının ilk on günlük dilimi içerisinde bu konularda daha fazla ilgili olacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda, iş alanlarınızda önemli bir takım iş girişimlerinizde ortağınızın yada beraber bu yolda yürüdüğünüz kişilerin sizi yanlış yönlendirmesine karşı mayıs başına dikkatli olmakta fayda var.

13 Mayıs’tan sonra seyahatlerinizin artacağı ve eğitimsel konuların üzerine daha fazla düşeceğiniz bir döngü içerisinde giriyorsunuz. Yeni insanlar tanımak bu süreçte önemli olacak.

15 Mayıs’taki yeni ay seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler ve eğitimsel konularda alınacak yeni kararları destekliyor olacak ama 15 Mayıs’ın bir diğer özelliğide Uranüsün yedi yıldan sonra boğa burcuna geçmesi ve yedi yıl boyunca bu alanlarınızda dolaşıcak olması. Yani seyahat, yabancılarla olanla işler, yurt dışı bağlantılı konular, eğitimsel alanlar ve hukuki davalar bu alanlarda Uranüsün yedi yıl boyunca dolaşıyor olması beklenmedik konu ve olayları karşınıza getirebilir sevgili başaklar. Ani seyahatlere çıkabilirsiniz. Seyahatlerde hiç beklemediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz yada hiç beklenmedik bir dava karşınıza gelebilir davanız varsa yine beklenmedik bir takım sonuçlar bir takım değişimler ve dönüşümler hayatınızda yer edecek. Bu etkilerden çok fazla korkmayın hayatınızın yenilediğiniz ve değiştireceğiniz bir döngü içerisindesiniz. Eğer bu değimlere istediğiniz gibi cevap verebilirseniz dilediğiniz bütün herşeyinde karşınıza geldiğini görebilirsiniz sevgili başaklar.

16 Mayıs’tan sonra enerji alanlarınız değişecek. Enerjinizi daha çok iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda göstermeye başlayacaksınız. Yaz dönemide olmak üzere daha fazla üç, dört ay boyunca işiniz, gücünüz ve sağlığınız mücadeleci koşulları barındıracak. Ve bu alanlarda kendinizi göstermek biraz sizi yorabilir sevgili başaklar. Bu yüzden sağlığınıza gerekli özeni gösterin.

19 Mayıs’tan sonra sosyal çevre alanlarınızda ilişkilerinizi konuşacağınız sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz yada hayatınıza yeni arkadaşlar katacağınız bir dönem başlıyor.

29 Mayıs’ta oluşan dolunay ise ailevi alanınızda gerçekleşecek sevgili başaklar. İşte bu dolunayda daha fazla ilginizi ve alakanızı ailenize, yuvanıza ve sevdiklerinize döndüreceksiniz. Ev ile ilgili konularda önemli sonuçlar karşınıza gelebilir.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini