Hande Kazanova Aylık Balık Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Ev alım satım yada evinizle ilgili almak istediğiniz bir takım kararlar varsa mayıs başında yanlış yönlendirilmelere açıksınız sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Balık burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Balık Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Hemen Mayıs başında özel hayatınızı ilgilendirecek konularda harcamalarınızda dikkatli olmakta fayda var. Kolay yanılabilirsiniz elinize geçecek olan bir para varsa bu dönemde bu parayı yatırıma dönüştüreceksiniz eğer yine dikkatli adımlar atıp riskli işlerden kaçının. Aldanmalara ve aldatılmalara yada kandırılmalara müsait bir döngü içerisinde olucaksanız sevgili Kova'lar.13 Mayıs’ta Merkür Boğa burcuna geçecek. Eviniz, aileniz ve yuvanız burada yapacağınız konuşmalar görüşmeler büyükleriniz ile bir araya gelmek ev alım satım işleri üzerine fikir oluşturmak konuşmak görüşme yapmak önem kazanıyor. Yani bu alanlar çok aktif 15 Mayıs’ta Uranüsün bu alanlarınıza girmesiyle beraber aile alanlarınızda önemli değimler ve dönüşümler karşınıza gelebilir. Yani aile ilişkilerinizde beklenmedik bir takım olaylar yaşama ihtimaliniz bulunuyor. Bu hemen olacak demek değil ama15 Mayıs itibari ile Uranüs bu alanlara girecek yedi yıl boyunca burda ilerleyecek. Aile hayatınızda büyük değişimler bekleyebilirsiniz yer değişikliği yapabilirsiniz, başa bir şehir veya ülkeye taşınabilirsiniz, aile büyüklerinizin hayatında önemli olaylar oluşabilir ve bu sizinde hayata bakış açınızı değiştirebilir. Yine kendi davranışlarınızın hiç beklenmedik bir şekilde değişeceği daha fazla spiritüel konularda açılımlar yaşacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz sevgili Kova özellikle yükseleni Kova olanlar. Ve bu alanda da yeni bir ay var 15 Mayıs’ta yani ev aile ve yuvanız ile ilgili almak istediğiniz önemli kararlarınızı bu yeni ayda uygulayabilirsiniz.

16 Mayıs’tan sonra Mars kova burcuna geçecek ve yaklaşık üç ay boyunca burada haraket edecek. Arada bir gerilleyecek bir buçuk ay boyunca sonra yeniden düzelecek. Yani kişiliğinize fiziki görüntünüze önem vermeniz gereken bir döngü sakarlıklara, düşmelere, kalkmalara açık olacaksınız. Hırslarınız bu dönem içerisinde artabilir. Hırsınız arttığı için belkide sadece kendinize karşı hayata karşı ve etrafınızdaki insanlara karşı kendinize savaş içerisinde bulabilirsiniz. Bu dönemde kafanızdaki amaçlar ve hedefler ne ise bunları gerçekleştirmek için kendinizi ve yapacaklarınızı daha kontrolü bir şekilde kullanmaya özen gösterin. En fazla tepkiyi aile hayatınızdan alabilirsiniz. Ve mayıs ayı içerisinde aile hayatınızla kendi hayatınız arasındaki seçimleriniz sizi biraz zorlayabilir sevgili kovalar.

19 Mayıstan sonra Venüs Yengeç burcuna geçecek ve Venüs'ün Yengeç burcuna geçmesi ile beraber işinizde kendinizi göstereceğiniz ve sağlığınızı güzelleştireceğiniz bir döngün içerisine giriyorsunuz. İş konuları güzel olabilir bu süreçte ama diğer yandanda sağlığınızda kilo almaya meyilli olacaksınız sevgili Kova'lar.

29 Mayıs’taki dolunay özellile sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşecek yani bazı arkadaşlarınızla aranızda hassas bir takım konuşmalar geçebilir. Hassas bir takım şeyler duyabilirsiniz yada sosyal çevreniz değişebilir. Arkadaşlarınızın hayatında onların başına gelen konu ve olaylar sizin hayatınızıda bu dolunayda etkileyecek sevgili Kova'lar.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı