Hande Kazanova Aylık Aslan Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Mayıs ayına Nisan ayının sonunda gerçekleşen dolunayın etkisi ile merhaba diyeceksiniz, sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Aslan burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Aslan Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Mayıs başına kadar daha fazla ailevi konulara yönelmiş olabilirsiniz. 13 Mayıs’ta Merkür Boğa burcuna geçecek kariyeriniz ve iş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz konuşmalarınız ve görüşmelerinizi oluşturacağınız bir döngü içerisinde giriyorsunuz. Daha fazla işle uğraşmak işinizde kendinizi göstermek önem kazanacak bu dönem içerisinde. 15 Mayıs itibari ile Uranüs Boğa burcuna geçiyor yaklaşık yedi yıl boyunca Uranüs sizin kariyer ve iş alanlarınızda ilerliyecek. Kariyerinizde inişler çıkışlar ve bazı beklenmedik konu ve olaylar sürpriz gelişmeler karşınıza gelebilir. Aniden yükselebilirsiniz ve anidende bir düşüş yaşanabilir bu alanlarda. Yada işiniz ile ilgili konularda değişmesi gerekenler var ise hayat sizi yenileyecek ve bu değimesi gerekenleri karşınıza getirecek sevgili aslanlar. Ne kadar esnek olursanız o kadar bu süreci kendi lehinize döndürmüş olabilirsiniz.

15 Mayıs’taki yeni ay kariyer ve iş alanlarınızda önemli başlangıçları önemli adımları karşınıza getirecek. 16 Mayıs’tan sonra enerji alanlarınız değişiyor. Enerjinizi 16 Mayıs’tan sonra hemde tüm yaz boyunca ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda yaşacaksınız. Yani sevdiğiniz insanla, evliliğinizde yada sevdiğiniz kişi ile olan mücadeleleriniz artabilir. Yada ortağınız var ise ortağınız ile olan bağlantılarınızda bir takım mücadeleler, sürtüşmeler ve tartışmalar devrede olabilir. Kendinizi göstermek, kendi haklılığınızı karşı tarafa kabul ettirmek bu dönem içerisinde önemli olacak sevgili Aslan'lar. Bu yüzden bu etkiye karşı dikkatli olmakta fayda var. İş, kariyer ve özel hayat mayıs ayında mercek altında.

19 Mayıs’tan sonra biraz kendinizi geri plana çekeceğiniz ilişkilerinizi gözlemleyeceğiniz bir döngü içerisine gireceksiniz. 29 Mayıs’taki dolunay ise aşk hayatınızı tetikleyecek eğlenceli konu ve olayları yine beklenmedik duygusal bir takım olaylarla karşınıza getirecek. Çocuğunuz varsa bu dolunay yine onun konuları kafanızı meşgul edebilir sevgili Aslan'lar.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...