Hande Kazanova Aylık Akrep Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Hayatınızı gözlemlediğiniz bu dönem içerisinde ortak atılacak adımlar ve planlar yeni fikirleri ve yeni oluşumları karşınıza getirebilir sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar. Bu ay yıldız haritanız neler söylüyor? Astrolog Hande Kazanova Akrep burcunun yıldız haritasını sizler için inceledi.

Hande Kazanova Aylık Akrep Burcu Yorumu (Mayıs 2018)

Bu dolunayın etkileri mayıs ayının ilk on günlük süresi içerisinde hayatınızda yer edecek. Belki kişsel olarak aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. 

13 Mayıs’ta Merkür Boğa burcuna geçiyor. Merkürün Boğa burcuna geçmesi ilginizi ve alakanızı iletişiminizi daha çok ikili ilişkilerinizde ortaklaşa atılacak adımlara yada işlere kaydıracağınızı gösteriyor. Sevdiğiniz insanla ilişkinizde bir takım sıkıntı ve problemler var ise bütün bunları konuşacağınız mantıklı çözümler getireceğiniz ve ilişkinize farklı gözlerle bakacağınız bir döngü içerisine gireceksiniz. Keza ortağınızla bir takım sıkıntı ve problemleriniz varsa şimdi halletmenin tam zamanı sevgili akrepler.

15 Mayıs’ta Uranüs Boğa burcuna geçiyor. Yani ikili ilişkiler, evlilikle ilgili konular ve taşınma ile ilgili konular bütün bunlar hayatınızda bambaşka noktalara sizi taşıyabilir Uranüsün yedi yıl boyunca bu alanlarınızda dolaşması evliliklerinizi, ilişkilerinizi ve ortaklaşa adımlarınızı değiştirecek sevgili akrepler. Bu değişimlere karşı ne kadar direnmez ve herşeyi olduğu gibi kabul ederseniz o kadar rahatlayacaksınız. Beklenmedik olana yer açın hayatınızda değişmesi gerekenlerle bir an önce vedalaşın ve yeniliklere yol alın. O zaman bu etkiyi çok daha faydalı bir şekilde hayatınızda hissedeceksiniz. Eğer sıkı sıkıya tutunursanız evlilik ve ilişkileriniz büyük zarar görebilir. Keza yine 15 Mayıs’ta oluşan yeni ay ikili ilişkiler ve özel hayatınızda önemli kararları karşınıza getirecek.

16 Mayıs’tan sonra enerji alanlarınız değişiyor, enerjinizi daha çok ev, aile ve yuva alanlarında ortaya koymaya başlayacaksınız. Tüm yaz boyunca Mars burada dolaşıyor olacak burda gerileyecek ve burada düzelicek yani yazın sonlarına kadar bu alanlarda mücadeleci koşulların karşınıza geldiğini ailevi olayların yeniden şekilleneceğini göz ardı etmeyin.

19 Mayıs’tan sonra seyahatlerinizin artacağı bir dönem yine eğer öğrenciyseniz eğitim hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz.

29 Mayıs’taki dolunay elinize para geçirebilir sevgili akrepler. Bu parayı güzel ve yatırıma yönelik şekilde kullanmaya özen gösterin.

Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı