Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Yay Burcu Analizi

Günlük yapılması gereken işleriniz ve bu işlerin tamamlanması ile haftanız başlıyor sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu yorumladı. Bu hafta Yay burcunu neler bekliyor?

Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Yay Burcu Analizi

Hayatınızı geliştiren güzel fikirler içindesiniz, hayatı daha büyük resimden görmek istiyorsunuz. Kendinizi geliştirdiğiniz bu dönemde çevrenizden aldığınız beklenmedik desteklerin hayatınızda güzel açılımlar sunduğunu göreceksiniz. Salı günü Jüpiter düzelicek, kendinizle, ruhunuzla bağlantınızı yeniden yapılandıracağınız bir döneme doğru gidiyorsunuz. Özellikle bu dönemde korunacaksınız ve yurtdışı bağlantılı konularda da güzel şanslara sahip olacaksınız. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanda ruhani çalışmalar olsun, spiritüel çalışma alanlarınızda güzel fırsatlar karşınıza gelecek. Unutmayın bu bir hazırlık süreci Kasım ay’ı geldiği zaman Jüpiter sizin burcunuza geçecek ve sizin için en şanslı 12 yıldan bir tanesini başlatmış olacak. Salı gününden sonra 3 hafta boyunca üstleriniz, patronlarınızla olacak bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz yaptığınız işi eleştirmeyi seveceğiniz bir dönem. Toplumsal konularda ve statünüzde güzel sonuçlar karşınıza gelebilir. Cuma günü bir tutulma gerçekleşiyor, bu parçalı Güneş tutulması ortaklaşa parasal konularınızı içericek. Ortağınızın yada eşinizin parasal konuları ile ilgil beklenmedik konu ve olayların hayatınıza yer ettiğini görebilirsiniz. Banka işlemleri, kredi işlemleri, vergi işlemleri yada miras ile ilgili konularda gelişmeler karşınıza gelebilir. Bu dönemde eşinizle parasal konuda çekişmemeye çalışın.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...