Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Terazi Burcu Analizi

Para alacak verecek dengesiyle haftanız başlayacak sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu yorumladı. Bu hafta Terazi burcunu neler bekliyor?

Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Terazi Burcu Analizi

Diğer yandan arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde tutamayacağınız sözler altına girmemeye özen gösterin. Salı günü Jüpiter düzeliyor. Jüpiter sizin para alanlarınızda gerilemekteydi yani bir kaç aydan beri maddi konularda istediğiniz sonuçları almaktan zorlanmış olabilirsiniz ama Salı günü itibariyle Kasım ayına kadar maddi konularda şanslı bereketli bir süreç içersinde olacaksınız. Salı günü itibariyle kendinizi düşüneceğiniz ve kendinizi geri planda tutacağınız bir döngü içersine gireceksiniz. 3 hafta boyunca olayları gözlemlemek, kendinizi işlerin yada olayların dışında tutmak, plan yapmak için harekete geçebilirsiniz. Cuma günü parçalı Güneş tutulması oluşacak. Bu parçalı Güneş tutulması sizin kariyer ve iş alanlarınızda gerçekleşiyor. Toplum önü duruşunuzda, iş alanlarınızda yada kariyerinizde beklenmedik ani oluşumların karşınıza geldiğinizi görebilirsiniz. Bu dönemde aile hayatınızdaki zorlanmalar iş ile ilgili konularda da sizi etkileyebilir. Haftasonuna doğru sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerinizde hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz sevgili Terazi’ler.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...