Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Oğlak Burcu Analizi

Keyifli etkilerle haftanız başlayacak sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu yorumladı. Bu hafta Oğlak burcunu neler bekliyor?

Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Oğlak Burcu Analizi

Yaşadığınız durumlarda çok abartmamak, çok fazla iyimserlikle yaklaşmayın, tutamayacağınız sözlerin altına girmeyin bir arkadaşınıza borç vermeyin, boruç almayın. Jüpiter düzeliyor, salı günü itibariyle Jüpiter sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda düzelicek. Kasım ayına kadar yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevrenizde insanlardan istediğiniz destekleri ve şansları görebilirsiniz. Bol bol gezin, değişik ortamlarda bulunun, yeni insanlarda tanışın çünkü işinizle ilgili konularda yada özel hayatınızla ilgili konularda bu insanların fırsatlar sunduğunu göreceksiniz. Eğitim, medya, yurtdışı bağlantıları işleriniz varsa önemli ilişkiler bu dönemde kuralabilir. Cuma günü bir tutulma gerçekleşiyor ve bu tutulma sizin için çok önemli sevgili oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Bu tutulma sizin ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili önemli kararlar devrede olabilir. Ortaklaşa atılacak işlerinizinde de önemli kararların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Hem ikili ilişkilerde, hem özel hayatınızda bu dengeyi kurmak kolay olmayacak. Uzak çevrelerden alacağınız güzel destekler, seyahatli, yurtdışı bağlantılı işlerinizde istediğiniz sonuçları karşınıza getirebilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...