Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Kova Burcu Analizi

Kendi içinize kapandığınız yada daha çok ailevi konularla uğraştığınız bir hafta başlıyor sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu yorumladı. Bu hafta Kova burcunu neler bekliyor?

Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Kova Burcu Analizi

Hemen hafta başında ortaklaşa işlerinizde önemli adımlarınızda tutamayacağınız sözlerden kaçının. Salı günü itibari ile Jüpiter düzeliyor, bu düzelme kariyer ve statü alanlarınıda düzelicek sevgili Kova’lar. Kariyerinizde, işinizde büyük şanslarla karşılaşma fırsatlarınız artacak. Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber ortak parasal konularda çözüme ulaştırmak istediğiniz konular devrede olacak. Ruhsal konular, ruhsal çalışmalara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Kredi almak, bir borcun altına girmek içinde uygun bir dönem içinde olacaksınız. Cuma günü gerçekleşen parçalı Güneş tutulması iş, hizmet, sağlık alanlarınızda gerçekleşecek sevgili Kova’lar. İşinizde beklenmedik oluşumlar meydana gelebilir. Sağlınızla ilgili konu ve olaylar bu tutulmayla beraber hızlanacak. Güneş tutulmaları başlangıçlarla alakalı olduğunu için yeni adımlar, yeni başlangıçlar bu dönemde sizi etkileyebilir. Haftasonu parasal konularda güzel sonuçlar alacaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı