Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Başak Burcu Yorumu

Dış ortamlara bağlı konular, seyahatle ile haftanız başlıyor sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu yorumladı. Bu hafta Başak burcunu neler bekliyor?

Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Başak Burcu Yorumu

Salı günü itibariyle Jüpiter düzeliyor, iletişimsel konularda yakın çevrenizi işin içine alacak her tür konuda çeşitli fırsatlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Kasım ayına kadar iletişim, tanıtım, medya, sosyal medya, televizyon, satış, reklam, pazarlama  gibi konularda güzel sonuçlar alabilirsiniz sevgili Başak’lar. Venüs Başak burcuna geçiyor. Önünüzdeki 3 hafta boyunca özellikle kendinizi daha fazla önemseyeceksiniz. Görüntünüzü değiştirebilirsiniz, alışverişe gidebilirsiniz dışarıda olmak sosyalleşmek önem kazanıyor. Cuma günü parçalı Güneş tutulması olacak. Bu tutulma sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşecek arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde bulunan insanların hayatında önemli değişimler, önemli başlangıçlar devreye girebilir yada fikirlerinizin ideallerinizin bu dönemde yeniden şekillendiğini görebilirsiniz. Haftasonu özellikle aşk hayatınızda vereceğiniz kararlarla uzun soluklu sonuçlar devrede olabilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı