Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Balık Burcu Analizi

İletişiminiz yüksek bir şekilde haftanız başlıyor sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu yorumladı. Bu hafta Balık burcunu neler bekliyor?

Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Balık Burcu Analizi

Özellikle bu şans ve fırsatlar değişik bilgiler içeriyor olacak bu yüzden de herşeyi yaparım, bana bişey olmaz tavrınızdan uzak durarak işin içersinde olmaya özen gösterin. Salı günü itibariyle Jüpiter düzeliyor. Jüpiter sizin seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, eğitim alanlarınızda düzelicek Kasım ayına kadar bu alanlarda güzel şansların ve fırsatların karşınıza geldiğinizi görebilirsiniz. Seyahatleriniz mutluluk verici olabilir ve bu seyahatlerden çok şey öğrenebilirsiniz sevgili Balık’lar. diğer yandan Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayat alanlarınızda eleştirici olmamayı özen gösterin çünkü sevdiğiniz insanla aranızda köprüler kuracağınız sevginizi daha da ilerleteceğiniz bir döngü olabilir. Taşınma ile ilgili konularda 3 hafta boyunca önemli adımlar devrede olabilir. Cuma günü oluşacak parçalı Güneş tutulması aşk hayatınızı tetikleyecek. Aşk karşınıza hiç beklenmedik bir şekilde olabilir bir sosyal ortamda tanışabilirsiniz, ilişki biraz ters bir şekilde başlayabilir çünkü güç çekişmeleri de devrede olacak bu tutulmayla beraber. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız tatil planları haftasonu keyfinizi yerinize getirecek.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı