Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Aslan Burcu Yorumu

Kariyeriniz ve iş ile ilgili konular yada yapılması gerekenlerle haftanız başlıyor sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu yorumladı. Bu hafta Aslan burcunu neler bekliyor?

Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Aslan Burcu Yorumu

Salı günü Jüpiter düzeliyor. Ev, aile, yuva alanlarınızda yaşadığınız bazı aksilikler, ertelenmeler, gecikmelerin artık geride kaldığını göreceksiniz. Yaklaşık 8 Kasım’a kadar ev, aile, yuva, gayrimenkul ile ilgili adımlarınızda güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelmeye başlayacak. Salı günü itibariyle maddi konular önem kazanıyor. Maddi konularda kazanımlarınızı arttıracağınız, aynı zamanda işinizle ilgili konularda harcamalarınızıda hızlandıracağınız bir döngü içersine gireceksiniz yine kuracağınız doğru bağlantı ve doğru ilişkiler iş hayatınızda kendinizi göstermenizi ve ticari becerilerinizi öne çıkartmanıza neden olabilir. Cuma günü parçalı Güneş tutulması yaşanıyor, bu parçalı Güneş tutulmasıyla beraber hayatınızla ilgili önemli girişimleriniz konusunda harekete geçmemeniz gereken bir dönem olacak sevgili Aslan’lar. Kadersel etkiler altında olacaksınız. Yurtdışı bağlantılı konular olabilir, kapalı alanlarla ilgili konular olabilir, belki hapishane ile ilgili konular olabilir ama ne olursa olsun bu tutulma kadersel olanı hayatınıza taşıyacak bu yüzden çok da panik olmayın. Bazı güç çekişmeleri iş tarafından sizi sıkıştırabilir. Aynı zamanda cumartesi günü maddi konularda yapılması gereken işlerinizi hallettikten sonra yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı