Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Akrep Burcu Analizi

İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konuların devrede olmasıyla haftanız başlıyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu yorumladı.

Hande Kazanova 9 - 15 Temmuz Haftalık Akrep Burcu Analizi

Diğer taraftan kariyerinizle ilgili diğer konularda da güzel konuşmalar içersine girebilirsiniz. Bazı insanları fikirlerinizle etkilemeniz kolay olacak ama bütün bunları anlatırken biraz fazlaca abartmaya meyilli olabilirsiniz. Salı günü itibariyle Jüpiter düzeliyor ve sizin burcunuzda düzelecek. Uzun zamandan hayatınızla ilgili önemli girişimleriniz, adımlarınız veya düşünceleriniz varsa Salı günü itibariyle hayatın sizi yeniden desteklediğini göreceksiniz Kasım ayına kadar güzel bir sürece gireceksiniz. Salı gününden sonraki dönem sosyal çevrenizle büyüyeceğiniz, arkadaşlarınızla organizasyonlar, davetler gibi aktiveteler içinde bulunacağınız yeni tanışacağınız insanlardan da fayda sağlayacağınız görülüyor. Cuma günü oluşacak Güneş tutulması seyahat, yurtdışı bağlantılı konular, hukuki alan, hayat görüşünüz, geleceğinizi ilgilendiren konuları karşınıza getirebilir sevgili Akrep’ler. Haftasonu sosyal çevrenizden alacağınız güzel desteklerle iletişimsel işlerinizde güzel sonuçlara ulaşabilir, kalıcı adımlar attığınızı görebilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı