Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Yengeç burcu yorumu

Biraz geri plandaki etkilerle haftanız başlıyor sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Yengeç burcunu anlattı. Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Yengeç burcu yorumu

Maddi konular, ev, aile yuva alanlarınıza fazlasıyla odaklı görünüyorsunuz. Astrolog Hande Kazanova haftalık Yengeç burcu analizini cevapla.tv izleyicilerine anlattı.

Salı günü itibariyle Venüs ev alanlarınıza geçecek. Aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracaksınız, aile içinde iş birlikleri, aile içindeki konuşmalar, sevdiğiniz insanlarla bağlarınızı kuvvetlendirme gibi etkileriniz olacak. Eviniz için düşündüğünüz eşya değiştirme, tadilat, tamirat gibi düşünceniz varsa Venüs’ün 3 haftalık gezintisi içinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu hafta aile hayatınızda güzel etkileşimler devrede olacak. Özellikle Çarşamba günü aileniz için yaptığınız harcamalar çok yüksek olurken, özel hayatınızda tutulma öncesi bir takım zorlanmalar ortaya çıkabilir. Cumartesi günü önemli! Çünkü parçalı güneş tutulması gerçekleşecek. Bu parçalı güneş tutulması maddi alanlarınızı hızlandıracak. Parasal alanda rahatlamalar, elinize bir para geçmesi gibi yada yatırımlarınıza yönelme gibi işleriniz söz konusu olabilir. Merkür geriliyor, bu yüzden daha önceden konuşulmuş işler, tamamlanmamış işlerin peşine düşmek ve maddi konularda bu alanları harekete geçmek daha doğru olacaktır. Önünüzde riskli işleriniz varsa, yatırım yapmayı düşünüyorsanız çok abartılı ve aşırı iyimser davranmamaya dikkat edin.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı