Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Yay burcu yorumu

Sevgili Yaylar, bu hafta canınız kendi hayatınıza göre hareket etmek istiyor olabilir. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Yay burcunu anlattı. Yay burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Yay burcu yorumu

Seyahat anlamında kendinizi geliştirmek ve eğitim almak anlamında güzel bir döngü içerisindesiniz. Astrolog Hande Kazanova haftalık Yay burcu analizini cevapla.tv izleyicilerine anlattı.

Venüs, Terazi burcuna geçicek ve çevre ilişkilerinizi yeni baştan kuracağınız, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir 3 haftalık döngüye giriyorsunuz. Yeni arkadaşlıklar ve yeni çevreler iş bağlamında size güzel kapılar aralayabilir yalnız Perşembe ve Cuma gününe dikkat etmelisiniz. Dahil olduğunuz bir grup, aktivite varsa maddi konularda sizi biraz sarsabilir. Arkadaşlarınızla yaptığınız işlerde Perşembe ve Cuma günü yalnız olduğunuzu ve hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Parçalı güneş tutulması sizi seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler ve hukuki işlerinizde etkileyebilir. Ani ve beklenmedik olana açık olmalı değişik ve farklı seyahatlerin bu dönemde karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı