Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Terazi burcu yorumu

İnsanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Terazi burcunu anlattı. Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Terazi burcu yorumu

Dış koşullarda farklı insanlarla bir araya gelmek, seyahat etmek, gününüzü farklı geçirme isteğiyle haftanız başlıyor. Astrolog Hande Kazanova haftalık Terazi burcu analizini cevapla.tv izleyicilerine anlattı.

Arkadaşlarınızı ve sosyal çevrenizi gözden geçirdiğiniz bir dönem bu alanda birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz hatta özel hayatınıza da bu problemler girebilir. Venüs, Terazi burcuna geçiyor yaklaşık 3 haftadır kendinizi dinlediğiniz ve geri planda durduğunuz bir dönemdi lakin şimdi kendinizi önemseyeceğiniz ve ön plana çıkartacağınız bir döngüye geçiyorsunuz. Alışveriş yapabilirsiniz, güzelleşme arzusuyla dolu olabilirsiniz, sosyalliğiniz artacak, diğer insanlarla bağlantınızı kuvvetlendirmek isteyeceksiniz ve herşeyden önce kendinizi seveceksiniz. Ufak tefek cildiniz veya görüntünüz ile ilgili değiştirmek istediğiniz konular varsa önümüzdeki 3 hafta içerisinde uygulamalar yaptırabilirsiniz. Cumartesi günü parçalı bir güneş tutulması yaşanacak ve bu tutulmayı sosyal çevre alanlarınızda yapacaksınız. Çevreniz değişebilir, eski çevrenizle ilgili birtakım sıkıntı veya problemler meydana gelebilir. Yeni oluşturduğunuz çevre ile iletişim sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Hızlı ve beklenmedik gelişmeler arkadaş, çevre ve katıldığınız gruplardan gelecek sevgili Teraziler. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız önemli planlarınızda bol keseden atmamaya özen gösterin, tutamayacağınız sözleri vermeniz ileriki zamanlarda sizi zor duruma sokabilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu