Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Kova burcu yorumu

Oldukça yaratıcı, verimli ve üretken bir şekilde haftaya başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Kova burcunu anlattı. Kova burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Kova burcu yorumu

Bu hafta sakin geçeceği etkiler var ama yine oldukça hareketli ve hızlı haftalardan bir tanesi. Astrolog Hande Kazanova haftalık Kova burcu analizini cevapla.tv izleyicilerine anlattı.

Salı günü itibariyle biraz daha gezip görmek, değişik ortamlarda bulunmak, farklı insanlarla bir araya gelme isteğinizin arttığını göreceksiniz. Eğitimsel konularda güzel ve güçlü bağlantılar devreye girecek ve kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Venüs, Terazi burcuna geçiyor. Daha az tanıdığınız insanlardan göreceğiniz yardımlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Perşembe ve Cuma günü hayatın bir anlamda sizi zorladığını görebilirsiniz. İş alanlarınızda yaşadığınız zorlanmalar ileride size iyi kapılar açacak ama olduğu noktada da sizi biraz yorucak sevgili Kovalar. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde tutamayacağınız sözler altına girmemek bu haftanın önemli konusu olsun. Cumartesi oluşacak güneş tutulması ikili ilişkiler, özel hayat ve ortaklaşa atılacak işler alanında gerçekleşiyor. Hayatınızda önem verdiğiniz insanların yaşamında beklenmedik ani gelişmeler olabilir ve sizde bu duruma karşı kendi hayatınızda bir pozisyon almak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınıza biri girebilir ve evlenme kararı alabilirsiniz. Evliyseniz ve eğer sıkıntılıysanız boşanmayla ilgili konular devrede olabilir. Hızlı beklenmedik olaylar karşısında hazırlı olun sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Diğer tarafta iş alanlarınızda, kariyerinizdeki değişimler, ruhunuz ne kadar sıkılsa bile, önemli kararlar almak zorunda bıraksa bile, bir yandan da yüzünüzü güldürücek.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı