Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Koç burcu yorumu

Oldukça hareketli ve iletişimi yüksek bir haftaya merhaba diyorsunuz sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Koç burcunu anlattı. Koç burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Koç burcu yorumu

Salı günü itibariyle özel hayatınızı daha fazla önemseyeceğiniz ve düşüneceğiniz bir döngü içersine giriyorsunuz sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık Koç burcu analizini cevapla.tv izleyicilerine anlattı.

Sevdiğiniz insanla olan bağlantınızı arttırabilir, aynı zamanda ilişkinizin güzelleştiğini bu dönem içersinde görebilirsiniz. İlişkideki problemleri gidermek, karşı tarafla daha güzel vakit geçirmek, ortak atılacak adımlardan yana fayda sağlamak adına güzel haftalardan bir tanesi olacak. Yine bu dönem içersinde özel hayatınız ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarınız yüksek olabilir yada parasal konuları biraz kafanızda abartıyor olabilirsiniz. Özellikle borsa da yatırım yapıyorsanız Salı ve Cuma günleri dikkatli olmakta fayda var. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizi toparlayacağınız ve sevginizi karşı tarafa rahatlıkla aktaracağınız aynı şekilde karşı taraftan sevgi göreceğiniz haftalardan bir tanesi. Haftanın en önemli özelliğinin başında Cumartesi günü oluşacak parçalı güneş tutulması geliyor. Bu güneş tutulmasını özel hayatınızda yaşayacaksınız sevgili Koç’lar. İlişkinizde hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir, özel hayatınızda sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Yine çocuklarla ilgili konu ve temaların hızlı, beklenmedik olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Kreatif işleriniz, sportif faaliyetleriniz, hobileriniz ile ilgili atacağınız adımlar bu dönem içersinde karşınıza çıkacak.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini