Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Başak burcu yorumu

Önemli iş konuşmaları, kariyer oluşumuyla haftanız başlıyor sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Başak burcunu anlattı. Başak burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Başak burcu yorumu

Geri planda durduğunuz haftalardan bir tanesi kadersel etkiler altındasınız. Astrolog Hande Kazanova haftalık Başak burcu analizini cevapla.tv izleyicilerine anlattı.

Hayatı biraz anlamlandırmakta, sindirmekte zorlandığınız bir dönem olabilir ama kendinize ve ruhunuza ayırayacağınız vakit yapacağınız planlar önünüzdeki dönemde hayatı sizin için kolaylaştıracak. Maddi konularda güzel gelişmelere sahip olacaksınız. Özellikle Salı günü Venüs’ün para alanlarınıza geçmesiyle beraber maddi konularda 3 hafta boyunca güzel sonuçlar elde edecek, yatırımlarınızda kendinizi daha güvenli, daha huzurlu hissedeceksiniz ama bu hafta Perşembe ve Cuma günü maddi konularda dikkatli adımlar atmanız gerekecek. Çocuk yada aşk hayatınızın sorumlulukları sizin kendinizi yalnız hissetmenize ve bir takım parasal konularla uğraşmanıza neden olabilir. Cumartesi günü oluşan parçalı güneş tutulması sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Şartlar çok fazla sizin elinizde olmayacak, beklenmedik olaylara, çevresel konulara hazırlıklı olmanız gereken bir dönem. Bu alan insanı biraz zorlayabilir. Bu durumda şartların sizin elinizde olmadığını görmelisiniz ve kendinizi rahatlatmalısınız adeta bir Balık burcu gibi kendinizi akışa bırakmalısınız. Bu dönem içersinde sağlığınızı çok fazla zorlamayın çünkü tansiyon iniş çıkışları, kalbinizi yorma, sırt ağrılarınız sizi bu tutulmada zorlayabilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!