Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Balık burcu yorumu

Bu hafta ailevi konulara odaklı olarak haftaya giriş yapıyorsunuz sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Balık burcunu anlattı. Balık burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Balık burcu yorumu

İşinizle ilgili önemli konularda gelişmelere açık bir hafta içerisindesiniz. Astrolog Hande Kazanova haftalık Balık burcu analizini cevapla.tv izleyicilerine anlattı.

Salı günü Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle beraber ortak parasal konulara yöneliceksiniz. Beklenmedik insanlardan beklenmedik yardımlar görecek ve eğer maddi durumunuzda birtakım borçlarınız varsa bunları düzeltmenin de bir şekilde yolunu bulacaksınız. Perşembe ve Cuma gününe mutlaka dikkat edin, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ve parasal konularınızda sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. İşle ilgili konularda bol keseden atmayı seveceğiniz ve aşırı iyimser hareket edeceğiniz haftalardan bir tanesi. Parçalı güneş tutulmasını da  bu alanda yaşayacaksınız o yüzden daha gerçekçi olmak ve daha gerçekçi sözler vermek üzerine düşünmeniz gerekiyor. Cumartesi günü oluşacak tutulmayı iş, sağlık ve hizmet alanlarınızda yaşayacaksınız sevgili Balıklar. Önemli bir işe adım atmak durumunda kalabilirsiniz. Bu iş daha önceden konuşulmuş bir iş olabilir, daha önceden beraber iş yaptığınız insanlarla ilgili olabilir ya da işinizle ilgili bir yanlış anlaşılma sonucunda iş değiştirme kararı alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da önemli ve bir takım anlık kararlar devrede olacak. Sağlığınızı çok zorlamayın, kalp sisteminiz, damar hastalıkları, sırt bölgesi duruşlarıyla ilgili konu ve olaylar özellikle bu tutulma zamanı sizi biraz zorlayabilir sevgili Balıklar.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık