Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Aslan burcu yorumu

Sosyal çevrenizden alacağınız güzel etkileşimlerle haftanız başlayacak sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Aslan burcunu anlattı. Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Aslan burcu yorumu

Arkadaşlarınızla yapacağınız yapacağınız planlar bu hafta devrede olabilir. Astrolog Hande Kazanova haftalık Aslan burcu analizini cevapla.tv izleyicilerine anlattı.

Hem kişisel gelişimlerinize, hem de yakın çevre konularınıza ilgili olacaksınız. Önemli haftalardan bir tanesi çünkü; Cumartesi günü sizin burcunuzda parçalı güneş tutulması yaşanacak. Bu dönem Aslan burcunda bir de Ocak sonunda devreye girecek ama yine de bu tutulma sizin hayatınızda hızlı bir takım olayları sizin karşınıza getirecek. Özellikle doğum gününüz 11 Ağustos’a yakın bir zaman ise 9-10-11-12-13 civarı doğduysanız bu tutulma hayatınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Eğer yükseleniniz Aslan ise, kişisel kararlarınızın ve hayati kararlarınızın olduğu bir tutulma yaşayacaksınız.  Bu tutulma sırasında eviniz, aileniz, yuvanız ile ilgili konularda tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Aşırı iyimser, biraz cüretkar davranışları ön plana çıkarabilir bu yüzden ailevi sıkıntılarınız varsa bunların büyüdüğünü görebilirsiniz. Salı gününden sonra daha fazla iletişimsel konular öne çıkmaya başlayacak. Kısa vadeli eğitim hayatınızın üzerine düşeceksiniz. Akrabalarınızın, kardeşlerinizin  ve kuzenlerinizin hayatındaki gelişmeler, onlarla beraber ilişkilerinizi kuvvetlendirme gibi etkiler altında olacaksınız.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler