Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Akrep burcu yorumu

Bu hafta ödemelerle başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Akrep burcunu anlattı. Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor?

Hande Kazanova 6 - 12 Ağustos 2018 haftası Akrep burcu yorumu

Banka ödemeleri, yapılması gerekenler önem kazanıyor bu hafta. Kariyerinizi şekillendirdiğiniz bir dönem daha fazla konuların bu alandan oluştuğu bir süreç içerisinde bulunuyorsunuz. Astrolog Hande Kazanova haftalık Akrep burcu analizini cevapla.tv izleyicilerine anlattı.

Salı günü itibariyle özel ilişkilerinizde kendinizi geri plana çekeceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Özel hayatınızı anlamlandırmak, geri plana atmak, gözden geçirmek, aşkı aramak gibi kriterlerin arkasında yatanı öğrenmek için uygun bir dönem olacak. Ruhunuzu dinlendirmeyi ve kendinizle baş başa kalmayı bu dönem içerisinde sevecek ve pillerinizi yalnızken şarj etmek isteyeceksiniz. Ayrıca bu dönem içerisinde tutamayacağınız sözler önem kazanıyor ve hayatı iyimser algıladığınız bir dönem bu yüzden de etrafınızdaki insanlara bolca sözler verebilirsiniz, iş hayatınızda kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz ama bu nokta da aşırı iyimser ve cömert olmak tutamayacağınız sözleri karşınıza getirebilir çünkü parçalı güneş tutulmasını kariyer ve iş alanlarınızda yaşayacaksınız sevgili Akrepler. Daha önceden işle ilgili konuşulmuş önemli bir konu devreye girebilir aynı zamanda iş ve kariyer hayatınızda hızlı ve beklenmedik olaylarla ani kararlar almaya meyilli olabilirsiniz ve yine iş alanlarınızda yaşayacağınız bazı anlaşmazlıkların sizi yeni kariyer seçimlerinize yönlendirmeside bu tutulmayla beraber söz konusu olabilir. Eğer enerjinizi doğru kullanabilirseniz bu haftayı oldukça verimli geçirebilirsiniz. En çok Perşembe ve Cuma günü yakın çevre ilişkilerinize dikkat edin böylece hayatı daha rahat algılayacağınız günler elbet gelecek sevgili Akrepler.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi