Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Yengeç burcu

Bu hafta Yengeç burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Yengeç burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Yengeç burcu

Kariyer ve iş ile ilgili konularla haftanız başlayacak sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Yengeç burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Önemli sorumluluklarınız bu hafta başında sizi yorabilir. Çok çabuk moralinizin düştüğünü görebilirsiniz alacağınız haberler doğrultusunda hiç bişey almasanız bile sabah saatlerinde güne adapte olmak kolay olmayacak. Salı günü itibariyle aşk dolu günlere merhaba diyeceksiniz. Güneş sizin aşk alanınıza geçecek. Hayata daha keyifle baktığınız, mutlulukla olayları karşıladığınız, sanatsal yönünüzün öne çıktığı aynı zamanda çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınızında daha fazla hayatınızın merkezine yerleştiğini göreceksiniz. Bu döngü içersinde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar varsa bu sıkıntıları arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Kaldı ki Çarşamba günü sosyal çevre alanlarınızda yaşanıcak bir Dolunay yaşanıcak. Bu Dolunay’da kalabalık ortamlarda ani duygusal tepkilere açık görünüyorsunuz. Bir arkadaşınızla aranız bozulabilir yada onun hayatında oluşacak bir olay sizin hayatınızı da etkileyebilir. Sosyal çevrenizin daha fazla üzerinize düşmeli, özel hayatınızla ile sosyal çevreniz aranızdaki dengeyi daha etkin bir şekilde sağlamalısınız. Cuma günü aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan konularda yada kendi kişisel alanlarınızda durum ve olayları toparlamak kolay görünüyor. Haftasonu ise ikili ilişkileriniz ve özel hayatınızda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı