Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Yay burcu

Bu hafta Yay burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Yay burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Yay burcu

Hobilerinize yöneliceğiniz bir hafta başlıyor sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Yay burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Pazartesi günü spora gitmek, bir takım aktivitelerde bulunmak istiyorsanız sabah saatlerinde biraz daha zorlanabilirsiniz. Gün içersinde akan enerji ile beraber daha fazla kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza yoğunlaşacaksınız. Salı günü itibariyle hayattan elinizi ayağınızı çekeceğiniz bir döngü içersine giriyorsunuz. Hayatı anlamlandırmak önem kazanıcak. Bu dönemde kendinizle daha fazla baş başa olmanız gerekiyor sevgili Yay’lar. Gelecek dönemi gözden geçirmek, neler yapabileceğinizi kafanızda oluşturmak, plan yapmak anlamında şanslı bir dönem. Beceri isteyen, öne çıkmanızı gerektiren bir takım işleriniz varsa bu işlerinizde kendinizi göstermek çok kolay olmayabilir. Kendi köşenizde yapabileceklerinize odaklanarak, amaç ve hedeflerinizi belirleyerek yolunuzda ilerlemeniz gerekiyor. Çarşamba günü oluşacak Dolunay, iş alanlarınızda beraber çalıştığınız insanların hayatındaki konu ve olayları hızlı bir şekilde karşınıza getirebilir. Çok fazla kadere müdahele edemeyeceksiniz, şartlar ve koşullar elinizde olmayacak. Cuma günü kendi bağlantınızı oluşturacağınız hayata daha keyfi yönlerle bakıcağınız günlerin başında geliyor. Haftasonu ise sevdiklerinizle beraber parasal konuları konuşacağınız ve bu alanda alacağınız kararları uygulayacağınız bir haftasonu sizi bekliyor olacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!