Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Terazi burcu

Bu hafta Terazi burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Terazi burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Terazi burcu

Venüs, Akrep burcunda geriliyor sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Terazi burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Geçtiğimiz haftalar bir Yeni Ay gerçekleşmişti tamamen adalete, tamamen ilişkilere odaklandığınız bir dönem. Bu yüzden dengenizi en zor sağlamaya çalışan burç olarak karşımıza siz çıkıyorsunuz. Bu hafta yine ilişkilerle başlıyor özel hayatınıza ve ilişkilerinize odaklanacağınız bir hafta olacak. Davranışlarınızın sorumlulukları şimdiye kadar yaptığınız bir takım hareketler Pazartesi günü özel hayatınızı ve ilişkilerinizi zora sokabilir. Salı gününden sonra bir parça da olsa rahatlayacağınız bir döngü. Maddi konuların üzerine eğileceğiniz bir sürece eğiliyorsunuz, daha fazla para alacak verecek dengenizin üzerine düşeceksiniz, cebinize giren parayla ilgileneceksiniz, para kazanımlarınız, yatırımlarınız daha fazla hayatınızda görünür hale gelecek. Diğer taraftan Çarşamba günü bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay, hızlı beklenmedik ani bir borcu yada bir ödemeyi karşınıza getirebilir. Eşinizin parasal tarafında hızlı beklenmedik olaylara açık olmanız gereken bir dönem. Ortak para havuzunuzda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tam para kazanmaya odaklandığınız, işlerinizi yoluna sokmaya çalıştığınız bir dönemde ortaya çıkacak bir para sorunu dengenizi alt üst edebilir. Bu yüzden maddi konularda sinirli davranmamaya özen gösterin. Cuma günü bir para işi karşınıza gelebilir. Pazar günü aile hayatınızda yapılması gerekenler ön planda olurken sevdiklerinize sevginizi onlar için üstleneceğiniz sorumluluklarla göstereceksiniz sevgili Terazi’ler.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler