Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Oğlak burcu

Bu hafta Oğlak burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Oğlak burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Oğlak burcu

Ailevi konulara odaklanarak haftanız başlıyor sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Oğlak burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Özellikle sabah saatlerinde önemli sorumluluklarınızı evde yapmak isteyebilirsiniz yada evden çıkarken bir eşyanızı unutmamaya dikkat edin çünkü gün içersinde bu konuyla yeniden uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Salı günü itibariyle sosyal çevrenizin daha fazla öne çıkacağı bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Dahil olduğunuz ortak bir çalışma içindeyseniz o çalışmanın içersinde bulunmak önem kazanıcak. Gelecek planlarınızı işten elde ettiğiniz gelirlerinizle hızlandıracağınız bir döngü olacak. Bu arada Venüs’de geriliyor yani bazı arkadaşlarınızla aranıza set çekebilirsiniz yada bazı arkadaşlarınızla parasal konularda sıkıntı ve sorunlar yaşadıysanız bu sıkıntı ve sorunlarla yüzleşebilirsiniz. Çarşamba günü bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay, aşk hayatınızda hızlı, beklenmedik, ani oluşumları karşınıza getirebilir yada çocukla ilgili konular süpriz bir şekilde karşınıza gelebilir. Bu dönemde aşk hayatınızda daha sakin hareket etmek önem kazanıcak. Cuma günü durum ve olayları toparlayacağınız bir gün olarak yaşayacaksınız. Sosyal çevre ortamlarınızda önceden görüştüğünüz bir arkadaşınızla yeniden bir araya gelebilir ve olayları toparlayabilirsiniz. Haftasonu sosyal çevrenizle yapacağınız planlar sizin kendinizi daha güçlü ve iyi hissetmenize neden olacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı