Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Kova burcu

Bu hafta Kova burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Kova burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Kova burcu

İletişimsel konularınız ön planda olarak haftanız başlıyor sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Kova burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar daha fazla vaktinizin çoğunu alacak bu hafta içersinde. Pazartesi günü güne adapte olmak anlamında çok fazla desteklenmeyeceksiniz. Bazı konular çok çabuk moralinizi aşağıya çekebilir ama diğer taraftan iş ile ilgili konularda beklemediğiniz yerlerden göreceğiniz desteklerle bazı konuların derine inmekten de kaçınmayacaksınız. Bu dönem kariyer ve iş alanlarınızda kendinizi gösterebileceğiniz oldukça etkili dönemlerden bir tanesi. Çarşamba günü Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sizin ev, aile, yuva alanlarınızda oluşacak sevgili Kova’lar. Aile hayatınızda yakın çevrenizin hayatında süpriz beklenmedik konularla karşı karşıya gelebilirsiniz. Tam da ilginizi işinize döndürdüğünüz bu dönemde daha fazla vaktinizi ve zamanınızı ailevi konular alabilir. Aile ve iş alanlarınızdaki gerilimli hattı iyi idare etmeniz gerekicek. Cuma günü olayları toparlayabileceksiniz. Sevdiklerinizle beraber göz önünde buluncağınız ortamlarda güzel, kalıcı adımlar atılabilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı