Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Koç burcu

Bu hafta Koç burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Koç burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Koç burcu

Haftaya Ay, Koç burcundayken başlayacaksınız sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Koç burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Sabah saatlerinde güne hazırlanmak zor olsa bile aktif bir şekilde hayatınızı organize edebileceksiniz sevgili Koç’lar. Önemli işleriniz için Pazartesi gününü kullanmaya çalışın özellikle parasal konularda ve iş hayatınızda güzel sonuçlar elde edebileceğiniz bir gün olarak karşınıza çıkıyor. Salı günü itibariyle özel hayatınızı bir anlamda geride bırakacağınız bir döngü daha çok ortak parasal konuların üzerine düşeceksiniz. Parasal konular hayatınızın merkezine yerleşebilir. Alacak, verecek dengesini iyi kurmanız, banka ile işlemleriniz varsa bu işlerinizin üzerinize düşmeniz, kredi çekimi yada bir borcun temizlenmesi gibi konu ve olaylar karşınıza gelecek 1 ay boyunca. Çarşamba günü akşamüstü saatlerinde Boğa burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay aktif, hızlı, süpriz, beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir ve parasal konularda sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Maddi konularda para ile ilgili bir işinizde istenmedik durumlar yaşanabilir yada aniden gelecek olan paranın gittiğine şahit olabilirsiniz dengeyi iyi sağlamanız gerekicek ama parasal konularda çok çabuk köprüleri atmaya meyilli olacaksınız. Cuma günü sıkıntı yaşadığınız durum ve olayları toparlamak, konuşmak ve bunlara çözüm üretmek adına harekete geçebilirsiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda önemli sorumluluklarınızda hareket etmeniz haftasonu sizi daha rahat etkilere teslim edecek sevgili Koç’lar.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı