Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık İkizler burcu

Bu hafta İkizler burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık İkizler burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık İkizler burcu

Bu hafta geleceğe yönelik işleriniz önem kazanıyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında İkizler burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Bu işlerinizi beraber aynı yönde baktığınız yada beraber fikirlerinizi oluşturduğunuz arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle yapmak, beraber yol almak isteyebilirsiniz. İş alanlarınız aktifleşiyor. Günlük işlerinizin hızı artacak. Hem iş alanlarınıza, hem sağlıkla ilgili konulara daha fazla kendinizi vericeksiniz. Çarşamba günü oluşacak Dolunay, beklenmedik bir olayı karşınıza getirebilir. Kadersel etkiler altında olacaksınız bir yandan da olayların kontrolü sizin elinizde olmayacak. Ani, beklenmedik, hızlı oluşumlar parasal konulardan gelebilir yada sahip olduğunuz değerlerle ilgili bir takım konu ve olayların karşınıza geldiğinizi görebilirsiniz. İş alanlarınızda uzun zamandır kafanızda düşündüklerinizle ilgili ani ve beklenmedik bir olay olabilir. Durum ne olursa olsun, konu ne olursa olsun bu Dolunay’da sakin ve biraz rahat etkilerle hareket etmeniz gerekicek yoksa hem sağlığınızda hem iş alanlarınızda anlık değişimler sizi yorabilir. Cuma günü daha önceden beraber çalıştığınız bir kadın ile bağlantınızı kuvvetlendireceksiniz yine iş alanlarınızda sıkıntı ve sorun yaşadığınız olayları gözden geçirmek, durum ve olayları farketmek için size şans ve fırsat verecek. Hayatınızda daha kalıcı, daha güzel sonuçlar görmeye açık olacaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık