Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Boğa burcu

Bu hafta Boğa burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Boğa burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Boğa burcu

Haftaya biraz keyifsiz başlıyorsunuz sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Boğa burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Önemli işleriniz varsa bu Pazartesi bu işlerin üzerine gitmek sizi biraz yorabilir daha çok geri planda durduğunu olaylarla ilgileniceksiniz. Salı günü itibariyle özel hayatınız çok önem kazanıyor. Kimliğinizi, kişiliğinizi bu alanlarda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Bu aralar hayatınızın gündeminde özel hayatınız, ikili ilişkileriniz, gelecek projeleri, sözleşmeler var. Bütün bunlar hayatınızda hız kazanıyor. Çarşamba günü oluşacak Dolunay ile beraber bu alanda yaşadıklarınız hayatınızda önemli süpriz ve ani kararlar aldırabilir. Duygusal iniş çıkışlarınız Çarşamba günü oluşacak Dolunay’da çok yüksek olacak. Anlık çıkışlardan ve sıkılganlıklardan uzak durmaya çalışın. Sakinliğinizi korumak bu Dolunay’da önemli olacak. Cuma günü ise bütün durum ve olayları toparlayacak bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Kuracağınız güzel ilişkiler yada ilişkinin derine gitme arzunuzun yüksek olması işleri toparlamanıza ve istediğiniz noktaya getirmenize yardımcı olacak. Haftasonu ise sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız bir gelecek programı yada bir seyahate çıkma isteği ilişkinizdeki sıkıntı ve olayları daha rahat atlatmanıza sebep olabilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!